Gömmer mig i shopping

Idag är känslorna ute och far på alla håll och kanter så jag försöker fokusera på något annat, jag gömmer mig i shopping visserligen bara fönstershopping men ändå shopping. Just nu är jag på jakt efter ett nytt köksbord eller ja jag har väl egentligen hittat det jag vill ha men Kärleken har den här tramsiga lilla regeln att man kan bara ha ett köksbord i köket åt gången så jag måste bli av med vårt gamla först. Hmm
MIoCornwall MioWoodstock
De här två borden från Mio har jag helt förälskat mig i. Det översta var det första jag föll för men tyckte det var lite i dyraste laget och sen hittade jag det runda bordet. Alltså det var kärlek i första sekund och jag tror jag aldrig kommer glömma det. Priset är dock rysligt avskräckande, över 13 000kr. Passar inte för en sjukskrivens plånbok.
Furniturebox color
Sen hittade jag detta och tja jag gillar det samtidigt som jag inte gillar det. Det skulle kunna bli riktigt snyggt i mitt kök men det skulle också kunna vara helt fel.
Ellos
Ellos bjuder på förvånansvärt snygga bord.
Chili Chili Louisiana
Chili har också snygga bord men jag trodde Chili hade gått i konkurs?!
Vi får väl se om det blir något nytt köksbord. Någon som vill köpa vårt?
Så vilket bord tycker ni att jag ska satsa på?

4 kommentarer

  1. Svårt med bord där man hela tiden slår i fötter och ben i stativen under bordet. Tycker jag alltså, som både vill kunna sitta med benen i kors och kunna sträcka ut dem.
    Vi har ett runt bord idag och det gillar jag verkligen. Byter dock sannolikt till ett fyrkantigt i samband med köksrenoveringen. Blir dock inget dyrt bord, slitaget är enormt i den här familjen (med de här barnen).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.