Gör din demokratiska plikt!

Gör din demokratiska plikt och gå och rösta!

Vi kan dividera i oändligheter om vad som är rätt parti att rösta på men det viktiga är ju faktiskt att du fullföljer din demokratiska plikt och faktiskt går och röstar.

I min värld finns det bara mänskliga parti, därför blir SD aldrig ett alternativ för mig. Min åsikt är att SD är ett bakåtsträvande parti som egentligen inte har något hållbart partiprogram. Men jag ska erkänna att visst finns där delar i deras partiprogram som är bra, visserligen ör de delar snodda från andra parti men hej lite kred får jag väl ge dem.

Det viktigaste är ju ändå att du röstar, att du använder den rättighet som våra förfäder har slagits för, som människor i andra länder drömmer om.

Om du är osäker på vad du ska rösta på så titta på Marcus Oscarssons olika videoklipp där han förklara valet och partierna helt objektivt men väldigt lättförståeligt, även för den mest ointresserade.

Läs gärna även Marcus krönika som ni hittar här.

För den som undrar så röstar jag på Centern, inte för att min far är engagerad i Centern utanför deras politik är den som står närmst med mina värderingar och hur jag vill att det svenska samhället ska se ut. Ja och sen tycker jag att Annie Lööf är grymt bra.

Så gå nu och rösta eller håll din mun stängd de följande fyra åren. Ingen röst, ingen rätt till gnäll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.