Gröna blad och fladdrande lågor

Gröna blad och fladdrande lågor är receptet på att spola bort min stress.
Gröna blad och fladdrande lågor Gröna blad och fladdrande lågor

Det blev ett inköp på Blomsterverkstan idag, jag skulle egentligen inte kanske köpa allt jag köpte men tja det är svårt att stå emot. Jag bad om en storbladig grön växt som inte behöver stå jätteljust. Jag måste vara en drömkund. Hahaha Men Linas personal har alltid något att trolla fram. Jag minns inte vad blomman heter (jag har teflonminne eller nåt) men den skulle tåla att stå i mindre ljust läge. Jag är väldigt förtjust i bladen! Ja jag har en förkärlek för gröna blad!
Gröna blad och fladdrande lågor Gröna blad och fladdrande lågor Gröna blad och fladdrande lågor Gröna blad och fladdrande lågor Gröna blad och fladdrande lågor Gröna blad och fladdrande lågor

Jag blir förtrollad! Jag kan stå och titta på bladen länge, dra fingrarna över bladen och bra vara fascinerad över hur otroliga de är. Bladen är mer eller mindre sammansatta på samma sätt och behöver mer eller mindre samma sak för att fortsatta vara gröna och fulla av liv. Ändå är de så otroligt olika men alla lika vackra.
Gröna blad och fladdrande lågor Gröna blad och fladdrande lågor Gröna blad och fladdrande lågor

Med gröna blad och fladdrande lågor lägger sig lugnet inom mig. Med gröna blad och fladdrande lågor känns hemmet mer ombonat, varmare. Jag älskar verkligen blommor!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.