Fredagsblommor och långhelg

Fredagsblommor och långhelg mycket bättre än så blir det inte!Fredagsblommor och långhelg Fredagsblommor och långhelg

Jag gick inom Blomsterverkstan igår och hade tänkt mig en stor vräkig och låg blombukett. Sen såg jag de cerisefärgade pioner. Det blev en härlig rosa och grön hög bukett, inte alls vad jag hade tänkt mig alltså. Hahaha så typiskt mig!
Fredagsblommor och långhelg Fredagsblommor och långhelg

På soffbordet har jag fortfarande småvaser med snittblommor i, jag har verkligen fastnat för det. Såg en vacker bild på Apotekarns Instagram. Det var massa småvaser, de såg ut som små karameller. Ursöta!
Just nu är det fullt upp på jobbet, fullt med pollen i luften och massa projekt att bli klar med på hemmaplan. På jobbet är det snart över med den hektiska perioden (ni glömmer väl inte deklarera?) och pollen tja den kan jag ju inte påverka så mycket så den är bara att gilla läget. Men på hemmaplan kan jag inte hålla mig lugn. Idag har vi därför dragit bort slipersen och tittat ut vilken mursten vi ska ha. Imorgon blir det till att bygga upp den lilla muren. Första steget mot att få rätt på framsidan. Jag längtar så tills det är klart!
Ska försöka få maken till att köra till Västernäs imorgon och se ut vilka klätterväxter vi ska ha. Jag hade sett ut allting tidigare meeen tja ni vet hur det är man kan ändra sig. haha
Lilla uteplatsen

Tänk att den är på G nu, vår lilla uteplats på framsidan. Jag längtar! Men nu är det grilldags!

Tänk att det började med fredagsblommor och är långhelg! Gött mos!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.