Jag är en bra kompis

Jag är en bra kompis, så står det på barnens nya armband. Jag tycker små meddelande är viktiga att fokusera på. Jag tror väldigt mycket på positiva affirmationer. Därför blev jag väldigt glad när jag fann dessa söta små armband.
jag är en bra kompis jag är en bra kompis

Armbanden kommer från ett företag som heter Boksmart.
På sin Facebook-sida beskriver de sig så här

“LÄR DINA BARN att älska sig själva! Med affirmationer kan vi lära hjärnan att tänka positivt om oss själva. Börja i tid och vänj hjärnan vid att tänka goda tankar – för livet!

En affirmation är ett positivt påstående om dig själv eller din omgivning!

​Att arbeta aktivt med affirmationer är ett sätt att OMPROGRAMMERA HUR DU TÄNKER. KÄNNER OCH HANDLAR i vissa situationer. Vi tänker upp mot ca 65 000 tankar om dagen. Hjälp ditt barn att bygga upp en vana, att göra större delen av dessa tankar till positiva.

Ordet affirmation betyder bekräftelse, bejakelse.”

Så himla fint!
jag är en bra kompis

Jag valde att köpa ett paket om tre armband i pastellfärger. Ni hittar paketet här. 129 kr plus porto kostade det. Ett litet pris att betala för att mina barn ska bära med sig affirmationen jag är en bra kompis och också förståelsen av hur viktigt det är att vara en bra kompis.

jag är en bra kompis

Alfred blev jättglad och ställde gärna upp som fotomodell. Vi fick också ett bra samtal om att vara en bra kompis. Hur är man när man är en bra kompis? Är det viktigt att alla tycker att man är en bra kompis? Som sagt ett jättebra sätt att ge barnen affirmationen och ett hjälpmedel för att diskutera stora frågor med barnen.
Jag blev så inspirerad av Boksmart att jag satt ihop en lite A4:a print som jag så snällt delar med mig av. Skriv ut den, rama in den och häng den på barnens rum eller gör vad ni vill med den! Bara klicka på länken nedan så kan du spara den eller skriva ut den.
Du ÄR

Kom ihåg att även du som vuxen behöver affirmationer!

Detta är inte ett samarbete utan jag vill bara lyfta något som jag tycker är viktigt och bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.