Helgen tog ju slut!

Helgen tog ju slut! Nu är det dags att jobba igen för helgen tog ju slut! Nu är det dags att sätta klockan och gå upp i ottan för helgen tog ju slut! Jag är inte färdig med helgen ännu!
Helgen tog ju slut http://emschen.se/jag-har-jullangtan-eller/

Vi har varit så flitiga under helgen, garderober har rensats, poolen har tömts, fula tv-grejor har gömts, simskolan har börjat och vi har bakat äppelpaj. Mina ladies har äntligen kommit upp på väggen och lampor har hamnat på rätt ställe. Jag älskar när vi får sådana här ryck och verkligen tar tag i sånt som har fått legat lite för länge. Det är hösten det, då kommer rycker att få ordning och ombonat. På sommaren är det så mycket fokus på att vara ute att hemmets insida inte får lika mycket kärlek.
Jag älskar hösten men jag älskar inte att helgen tog slut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.