Jag har jullängtan eller

Jag har jullängtan eller det är kanske pyssellängtan? Jag har jullängtan eller
Jag har jullängtan eller

Sådana kvällarna som när jag har varit hos Lina och pysslat med julkransar. Jag har gjort julgrupper där, jag har varit där med Alfred och låtit han plantera blommor. Ja det är nog det jag saknar, det där myset som kommer med julen.Jag har jullängtan

Myset då jag går här hemma och ser till så att det alltid är mysigt och ombonat. Jag gör det resten av året också men jag gör det mer kring julen.

Fast allra mest saknar jag energin och viljan jag hade förr, förr innan jag verkligen kände efter hur jag mådde och låtsades som om att jag inte alls levde med värk. Jag saknar helt enkelt mig själv. Ja och jag har jullängtan eller pyssellängtan. Så imorgon ska jag pyssla! Jag har en tavla att måla, ett nyckelskåp att pimpa och en gris att sy ihop. Imorgon ska jag ta hand om mig själv! Ikväll ska jag inte göra något mer än att borsta tänderna och krypa i säng.

2 kommentarer

    • Idag har det varit väldigt kallt här, känns som att minusgraderna på kvällen/natten inte känns så långt bort. Jullängtan får jag oavsett hur vädret är. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.