Usch vad jag tjatar men jag rår inte för det

Usch vad jag tjatar men jag rår inte för det! Jag älskar när årstiderna skiftar!Usch vad jag tjatar men jag rår inte för det Usch vad jag tjatar men jag rår inte för det

Trädgården växer på som om det fortfarande vore sommar men på morgonen skvallrar kylan om att hösten är här och minusgraderna lurar en liten bit bort. Imorse var det tydligen bara 4 grader när kollegan begav sig till jobbet. Tur jag har tvättat alla mössor och vantar, måste bara inventera vad som passar och inte passar ja på barnen alltså.
Usch vad jag tjatar men jag rår inte för det, jag älskar ju denna skiftningen. Luften är klar, morgnarna är så där krispiga, dagarna är tillräckligt varma för att dricka kaffet i solen och på kvällen är det dags att tända ljusen och gosa ner sig i soffan. Jag bara älskar det!
Usch vad jag tjatar men jag rår inte för det

Jag mår bra när jag har mina lyktor tända runt omkring mig. Men nu dra det i ögonen och om 8 timmar ska jag vara på jobbet och hälsa små trött barn go’morron. Sov gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.