Helglängtan

20130412-065459.jpg

Idag kändes det inte som fredag. Jag trodde jag skulle börja lipa när klockan ringde. Ingen bra start på dagen att i jakten på att tysta väckarklockan skalla sin sambo. Nä idag kändes inte som fredag och jag började fundera på hur långt det är till semestern.

Igår var det kundkväll på Gallerian i Höör. En riktigt trevlig kväll. Jag hade tagit med mig två kollegor och de gillade också kvällen. Martina gick loss och ville ha en av allt eller nä två av allt. Haha Nåja mer om kvällen kommer sen när jag är färdig med bilderna.

Nu blir det chailatte- & Spotifytid på tåget. Idag ville jag lyssna på något annat än de vanliga listorna. Uno Svenningsson fick det blev. Jag behövde inte höra mer än de första tonerna för att minnena från tonåren popade upp. Olycklig tonårsförälskelse. Hysteriskt fnittrande. Hejdlös flörtande på konserter. Tältfuktiga kläder. Vänner! Även om jag kände mig som ett hopplöst fall när jag var tonåring så hade jag skoj. Tänk att några toner kan väcka alla minnena och känslorna. Musik är bäst!

2 kommentarer

    • Ja pelargoner har verkligen blivit en favorit. Detta är en appleblossom. Har du någon pelargon-favorit?

      Trevlig och solig helg till dig med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.