Husköp

Visst är det kul att ibland sitta och drömma sig bort på Hemnet!? Igår när jag drömde mig bort så fann jag ett hus som jag blev kär i. Det sa bara poff så hade jag massa idéer om hur man hade kunnat göra detta huset helt underbart.

Tänk att få välkomna folk i denna hallen!
Oj vad mysigt man skulle kunna gjort detta rummet.
Tänk att bjuda till fest i detta uterummet! Massa stearinljus, blommor och skira tyger i ljumma färger.

Jag är helt såld! Bilderna tillhör Bjurfors som säljer detta ljuvliga hus som ligger en liten bit utanför Höör och kan bli ert (för jag har inte pengarna) för “bara” 2 295 000 kr. Undras varför man säljer ett sådant här vackert hus?

Skulle ni vilja köpa ett hus inne i Höör och har ännu mer pengar att spendera kan ni slå till på det här härliga huset!

En underbar villa! Ni måste gå in titta på hemmet för villan är ljuvlig om man bortser från de hemska möblerna som dom har kastat in i huset. Ja köket och badrummen är jag väl inte helt crazy i men det går ju att ändra.

Bilden tillhör Property Center som säljer denna härliga villan för blygsamma 3 595 000 kr.

Vad tittar ni efter när ni letar hus eller bara drömmer er bort?

7 kommentarer

 1. Jag vill och ska bara bygga ut min underbara lilla hus.. Eller det är inte så mycket huset utan mest stället som det ligger på jag älskar..Min skog runt om och ingen kan tvinga mig att hugga ner den! Inga grannar som ser..Nära havet.

 2. Ja men det förstår jag att du drömmer om, tänk att redan bo så bra som du gör! Vi bor i ett bra hus och vi trivs men vi kommer inte bo här för resten av barnens liv. Men det är ett jättebra första hus.
  Att bo nära havet hade varit ljuvligt men det hade betytt att jag var tvungen att lämna mitt älskade Höör och det kan jag bara tänka mig göra för att flytta till Ystad men där är husen olösliga, iaf sådana hus jag vill ha. 🙂

 3. Wow, vilket hus! Jag förstår dig fullständigt, tror också det har potential. Angående priset tycker jag det var rätt “billigt”, i “rätt” område i Stockholm hade den lätt gått loss på kanske sex miljoner… Galet 🙂

 4. Det första huset var jättefint!!
  Jag hade nog inte heller lämnat Höör om jag bodde där. Men vi hamnade utanför Lund.

  • Jag är verkligen förälskad i det första huset men jag tycker det blir för mkt pengar för “bara” boendet.
   Som tonåring sa jag alltid att jag skulle flytta från Höör så fort jag fick en chans men nu som mamma kan jag inte tänka mig ett bättre ställe att bo. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.