Huvudet på skaft

Varje fredag gör tydligen Alex Schulman Schulman Show. Jag har aldrig sett ett helt program förr, försökte titta lite förra veckan men då var det Camilla Läckberg och Martin Melin. Kan det bli tråkigare? Igår var det dock en mycket intressant herre som var gäst. En herre som jag alltid har gillat samtidigt som jag har tyckt att han är svår. Han har huvudet på skaft iaf. den där Alexander Bard.

Programmet är verkligen sevärt och Alexander säger många tänkvärda saker. Man måste lära sig att snygg/ful inte har något med god/ond att göra. Privatlivet gör inte en kändis mer intressant. Pedofilism har ingenting med homosexualitet att göra!

Alex Schulman då. Ja jag vet inte vad jag ska säga. Jag gillar inte honom, jag förstår inte vad det är som är grejen med honom. Är det sådan han är eller? Jag tror att mitt problem med Alex Schulman är att jag inte förstår honom. Jag tror att han har något underfundigt som jag inte förstår för han är bara beige, tycker jag.

Vad tycker ni om Alexander och Alex? Har ni sett Schulman Show?

Jag gillar Army of Lovers och detta är en av mina absoluta favoriter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.