I 4 dagar

Ni har väl hört det där med gästabud i tre dagar? Vi kör med kalas i 4 dagar istället. Behöver jag säga att jag är helt slut? Ja kalas och kalas, i torsdags var NellisPellis här med 2 av 3 barn och en make fattig så det var inte så mycket kalas men ack så efterlängtat. I fredags var Fru Stjernholm med barnen här och åt frukost och på kvällen kom mina kära ( ) hit och åt middag med oss, igår var min sida av släkten här och firade honom och idag ja idag har vi haft barnkalas. Jag är helt slut! Jag skulle behöva sova i en vecka för att ta igen mig. Men mammahjärtat mår iaf väldigt gott för födelsedagens betyg var två tummar upp och leende från öra till öra trots att han inte fick någon transformers (tydligen en leksak som kan förvandla sig till både det ena och det andra som jag inte är ett dugg intresserad av att köpa)  som han så innerligt önskat sig. Förra året fanns inte min ork där så då fick han aldrig något barnkalas och det gjorde väldigt väldigt länge ont i hjärtat men denna helgen har definitivt suddat bort den smärtan.
DSC_7393 DSC_7397
Vincent hade, som vanligt, önskat sig ett kalas med pumpor och annat halloween-igt. Levande ljus bland 6 st pojkar med energi till ett helt artilleri känns mindre säkert så de där små ljusen (Blåtira heter de och är från IKEA men köpta förra året) känns som ett riktigt bra alternativ. Dessutom gillar jag skenet som de ger.DSC_7464 DSC_7472Man måste ju ha tårta på ett barnkalas, iaf om man frågar Vincent, så det stod jag och gjorde i förmiddags. Jag säger bara tack till den person som kom på att man kan sälja färdiga tårtbottnar, nötkräm på burk och färdigt blått marsipantäcke! Sen att jag hittade glittrigt glasyr gjorde det ju riktigt roligt att kladda på tårtan.DSC_7492

Vi hade lånat källaren i Betelkyrkan och där kan man få springa och tjoa hur mycket man vill utan att någon säger akta akta akta. Tack lilla mor för att du kom på att vi kunde låna lokalen! Jag insåg att jag måste införskaffa gamla köksglas och ett kakfat på fot. Jag bara måste in till Erikshjälpen och Röda Korsets secondhandaffärer en dag. Och gamla bestick, varför var det så mycket som var vackrare förr? 
Barnen var trötta efter barnkalaset där Kärleken spelade innebandy och lekte lekar med de så de alla var svettiga och nu snarkas det gott i sängarna där uppe och har så gjort ett bra tag. 
En helg är till enda, det första lovet är slut och mamman ser framemot att få tillbaka vardagen med rutiner trots det innebär tidiga morgnar igen.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.