I lunchrummet

I lunchrummet händer det, ja det är nog det rummet på jobbet som jag tycker bäst om. Inte för att det är supermysigt, även om soffan är jätteskön, utan för det är där vi tar av oss statstjänstemanna rocken och är oss själva. Här skämtar vi, här sjunger vi, här pratar vi om allt mellan himmel och jord. Och det är här jag försöker lämna små glada meddelande till kollegorna.

Att skriva vackert eller att rita vackert på en whiteboard är inte så himla lätt. Lite tråkigt är det också att vi bara har svart, grönt, blått och rött i pennväg.

Idag tog jag outfitbilderna här. Hemma går det inte att ta några bilder alls. Fy som vårt hus ser ut just nu. Eller iaf övervåningen där jag brukar ta mina outfitbilder är kaos. I förrgår kväll bestämde vi oss hipp som happ för att byta rum med Vincent. Han vill ha det litet och mysigt, gärna mörkt också. Vi har länge velat ha det rummet som vårt sovrum men barnen går alltid först. Nu är allting kaos där uppe för samtidigt som vi bytte rum kom vi fram till att skrubben (alltså klädkammaren) behövdes göras om. Så ja det är kläder överallt, möbler som inte ska vara kvar, böcker och filmer som ska stuvas undan, leksaker som ska skänkas osv. Allmänt kaos som sagt.

Men jag hittade iaf en av mina favoritklänningar och jag fick till håret bra idag så jag kan nästan förtränga kaoset där hemma.

Nu sitter jag på balkongen på jobbet, njuter av solen och värmen. Dessutom så unnade jag mig en vaniljlatte på sojamjölk. Bra start på dagen helt enkelt. Vad gör du idag för att få en bra dag?

10 kommentarer

 1. Förstår kaoset men gissar att det kommer att bli extra skönt när ni är klara! För det där med att rensa ut är så befriande tycker jag!

  Är hemma med sonen som har ont i halsen idag. Ska strax sätta mig i solen och bara bläddra i ett par tidningar. Har varit och handlat en massa glass till sonen som roar sig med gamla filmer på tv. När storasyrran kommit hem för att hålla sin lillebror sällskap kanske jag tar den fyrbenta med mig för att se om det finns några Liljekonvaljer kvar i skogen.
  Hoppas din dag blir riktigt bra!

  • Ja det blir nog bra, har skjutit den här utrensningen framför mig så länge. Hur i hela friden har barnen lyckats få så många leksaker? Haha jag är givetvis helt oskyldig i det.

   Låter som vi hade det förra veckan, då var jag hemma med äldsta sonen pga halsont.
   Hoppas att han kryar på sig snabbt.

   Gud, liljekonvaljer ? måste gå en runda ikväll.

 2. Jamen fikarummen på jobb är ju stället där man slappnar av och lägger bort det seriösa och allvarliga…har aldrig ens tänkt på om det finns whiteboardpennor i andra färger. Du är verkligen supersnygg i både klänning och hår, något annat kan man inte säga…. och du, tänk på hur bra det kommer att kännas när ni fått ordning på kaoset där hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.