Kvinnor är fantastiska

Det behövs säga oftare – kvinnor är fantastiska! Vi är starkare än vi tror, vi är smartare än vi vet och vi är doers.

Emma

? Emma aka Att Vara Någons Fru

Emma är en kameleont, hon passar in överallt. Hon passar lika väl på Paris gator som jordig i trädgården. Hon är egenföretagare, hon har ett jobb där hon peppar andra till att göra sitt bästa (tror det kan vara säljchef) och hon är tvåbarnsmamma. Hon stretar på, hon sliter och hon är bestämd. Hon kläcker idéer som en kulspruta. Och när hon skrattar böjer hon huvudet bakåt så rummet fylls av hennes skratt. Hon tar plats och det ber hon inte om ursäkt för. Hon är en power woman!

Hennes klädstil har förändrats mycket sedan jag började följa henne. Hon följer med modet men alltid med sin egna touch. Hon ger mig inspiration, inte bara för att hennes outfits är snygga utan genom att lyfta att man alltid kan lägga till sin egna touch och därmed lyfta ett vanligt plagg till det lilla extra.

Ja Emma har en fotomodells kropp (bortsett från längden för hon är inte så lång som många tror) men jag lär mig ändå av henne. Jag kan också ha dom kläderna hon har. Kanske inte exakt det märket eller det plagget men jag kan hitta liknande. Alla kan bära jeans, en kappa, ett par vida byxor eller en snygg kostym. Emmas mode är för alla!

Linda-Marie

? Linda-Marie

Linda-Marie är en ung kvinna som blev känd genom en bild där hon hyllade sin kropp men iförd i en bikini. Bilden fick uppmärksamhet i stora delar av världen och Linda-Marie blev där och då ett ansikte för kroppsaktivism. Men Linda-Marie är så mycket mer! Hon är utbildad journalist, författare och YouTubeer. Linda-Marie gav ut som bok Så lärde jag mig att älska min kropp 2018, en öppen och ärlig bok om hur det är att växa upp som tjej och vara överviktig. Linda-Marie har gjort tv-reklam för Ellos, en reklamfilm som visade olika kroppar och inte bara fotomodells smala. Linda-Marie pratar mycket om psykisk ohälsa då otroligt många unga tjejer lider av psykisk ohälsa pga unga tjejer lär sig i samhället att avsky din kropp är det rätta. Linda-Marie visar känslor, skratt, gråt, rädsla ja allt visar hon för dom känslorna har vi alla.

Linda-Marie visar mycket mode, olika mode. En del outfits tycker jag är asgrymma andra känner jag att jag inte är tillräckligt modig för. Linda-Marie har sin egna stil, absolut. Jag gillar att hon vågar ha sin stil, inte försöker dölja att hon har stora bröst utan istället hittar plagg som passar hennes kroppsform. Linda-Marie är en otrolig förebild för unga kvinnor. Jag har köpt några av plaggen som Linda-Marie har visat, plagg som jag aldrig trodde jag skulle bära tex en blommig jumpsuit. Linda-Marie visar verkligen att intresse för mode kan alla ha, oavsett kroppsform!

Marika

? Marika

Marika är en kvinna med huvudet på skaft och med starka åsikter om momshame. Hon är influencer, hon gör homestyling, hon gör modelljobb och hon har varit med i Halv åtta hos mig. Hon jobbar starkt på att mammor inte ska skammas, varken för sin kropp eller för valen de ibland gör. Marika lägger upp dom mest fantastiska liven på Instagram, hennes stories är fantastiska. Hög igenkänning och det blir som en varm filt om det alltid stukade mammahjärtat. Marika är dessutom mamma till fyra barn.

Marikas stil gör att jag vill andas ut i en stor och skön suck. Hennes outfits är alltid snygga och ser bekväma ut. Marikas outfits är nog det jag känner mig mest hemma i. Klänningar, jeans, sköna koftor, sjalar och mössor. Dessutom har hon ofta sneakers och sneakers är ju min nya favoritsko. Jag förstår inte var hon hittar alla snygga klänningar dock. Sen gillar hon kimonos och det ser så galet snyggt och skönt ut. Måste testa en kimono! Marikas outfits är väldigt anpassad till mammakroppen, för säga vad man vill men kroppen förändras när man har fött barn. Kläder känns annorlunda, det som var bekvämt förr är plötsligt inte bekvämt längre. Magen ändrar form och rör sig på ett annat sätt. Brösten förändras och den typen av BH som man hade innan kanske inte alls fungerar längre. Häromdagen berättade Marika att hon hade köpt en ny bikini, hon visste inte hur det skulle bli med den nya bikinin. Skulle den kanske försvinna upp på vissa ställen? Allt detta lyfter ofta Marika på sitt IG. Mammakroppen är inget att skämmas för! Marikas outfits är för den som vill vara snygg oavsett om man har mammakropp eller ej.

Frida

? Frida

Frida är boss lady nr 1. Hon är advokat och besitter en jävla pondus. Hon är smart, hon är fashionista, hon är självsäker. Hon är mamma, hon är trädgårdsglad och hon är kroppsaktivist. Hon tar fighten för allas rätt att synas, oavsett kroppsform. Hon lyfter ofta vikten av att vara snäll mot sig själv och inte döma sig själv så hårt.

Fashionistan som aldrig har outfits som inte passar hennes personlighet. Fridas personlighet är lika färgstark och sprakande som färgerna och mönstret på hennes kläder. Kläderna är som en förlängning av henne. Kläder är till för alla, mode är till för alla och det gillar jag skarpt! Frida visar upp sina outfits överallt, powerbilder blandas med mjuka bilder från trädgården. Jag gillar Fridas mode då det passar väldigt bra för mig att ha på jobbet. Och jag gillar verkligen power-outfits. Ta plats och var den kvinnan du vill vara, är något som Frida lyfter på sitt IG.

Fyra härliga kvinnor, fyra olika modestilar, fyra olika liv och fyra starka kvinnor.

14 kommentarer

  1. Vilket fint inlägg! Sådant här behöver vi mer av 🙂 Linda-Marie känner jag till sedan tidigare, men de andra var nya ansikten för mig. Väldigt intressant läsning.

  2. Vilket härligt inlägg om 4 starka kvinnor….nu ska jag läsa deras bloggar lite noggrannare….tack för att du beskrev dem så fint att man verkligen fick lust att följa dem

  3. Wow vilka fantastiska kvinnor du lyfter. Linda- Marie känner jag igen då jag hänger en del på youtube men dom andra 3 var nya. Grymma tjejer det med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.