I min gympasal

  
Det är fredagskväll och jag sitter där jag suttit så mycket genom många år, min gamla gympasal och hallen där jag satt och hejade på Johanna när spelade handboll. Denna gången är det dock resten av familjens innebandyintresse som tar mig hit. Känns det är så här jag kommer spendera många dagar för pojkarna är helt hocked på innebandy. Forza Frosta!

3 kommentarer

  1. Kul när de hittar saker de brinner för. Här hemma har Lillan (nu 6 år) kommit på att hon vill spela hockey. Så nu tillbringas varje lördagsförmiddag i ishallen. Det är något jag aldrig trodde skulle hända eftersom ingen av oss är intresserade av detta. Men hon älskar det och jag får väl erkänna att hon är rätt cool när hon åker ut på isen med full utrustning på :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.