Illstrator och jag

Det verkar som att det är julen som ska vara den avgörande faktorn för när jag blir vän med Illustrator. Plötsligt så sitter jag och ritar, ritar, ritar och göra prints och headers mest hela dagen. Frida har fått en ny header och Maria och Maria likaså. Det är så galet skoj att skapa headers! Jag övar och övar för att bli bra, bättre, duktig. Jag vill helt klart gå en kurs i Illustrator för det hade ju varit en dröm att kunna göra prints som någon faktiskt kan tänka sig att köpa, hänga upp på sin väg i sitt hem. Det hade varit häftigt!
Under the mistletoe Rudolf Oh christmas tree Julgran

Jag är väldigt nöjd med dessa, det känns att de på något sätt hör ihop. Men sen har jag ju även gjort en annan som jag är supernöjd med, bortsett från bakgrunden. Jag vill inte ha bakgrunden helt vit men jag hittar inte någon färg som jag tycker gör sig som bakgrund.
Joy to the world

Jag vet inte alls vilken färg jag ska välja, vad säger ni? Röd funkar inte, blir för mörkt, grön lika så iaf om man tänker på julröd och grangrön. Nåja än så är det ju bara jag som leker så det spelar ju inte så stor roll om jag inte blir helt nöjd.
Tjejernas headers är jag dock väldigt nöjd med, kika gärna in på dem och ge mig feedback. Nu är det dags för sängen för Kärleken snarkar i soffan, kaffet har kallnat, Sid har bäddat in sig och ryggen strejkar efter att ha suttit vid datorn för länge. Imorgon, julbord med la familia!

2 kommentarer

  1. Den granformade skulle jag gärna hänga på väggen härhemma! Superfin. Julen är ju din högtid har jag förstått så kanske inte så märkligt att den lockar fram dina kreativa sidor ytterligare. Headern är jag grymt nöjd med, får väl klura på önskemål till våren sen då! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.