En vacker höstdag

En vacker höstdag tog vi hundarna med oss och åkte upp till Frostavallen för att gå en runda runt Vaxsjön.

En vacker höstdag

Det var en sådan där morgon där solen väckte liv i naturen och dimman reste sig likt ett täcke som stilla dras bort. Det var en vacker höstdag, en magiskt vacker höstdag.

En vacker höstdag En vacker höstdag En vacker höstdag En vacker höstdag

Rundan är 3 km och den går runt sjön så man ser sjön från alla håll. Man går genom skog, över fält, genom grane och tillbaka ut igen mot den öppna stranden. Tänk att allt detta vackra är så nära Höörs centrum, det är cykelavstånd.

En vacker höstdag En vacker höstdag En vacker höstdag En vacker höstdag

Jag tappar andan så vackert det är. Det finns ingen bättre medicin mot stress, ångest och depression är naturen. Tänk att sitta på en brygga en vacker höstdag och bara ta in allt det vackra.

En vacker höstdag

Jag har alltid velat bo när havet men kombinationen skog och vatten är rätt svårslagen.

En vacker höstdag

Har du hunnit njuta av en vacker höstdag i år? Jag har njutit av en hel del, tog en fika i skogen med barnen, har stannat på vägen till jobb för att ta in det vackra och jag har andats in den krispiga höstluften. Hösten är vacker och magisk. Jag är så otroligt tacksam för att jag lever i ett land där vi har fyra årstider att njuta av. Jag har ingen favoritårstid, årstiderna är mina favoriter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.