It’s that kind of day

It’s that kind of day
It's that kind of day

Jag är så trött, varenda dag jag kommer hem är jag helt slut. Men jag gillar mitt jobb! Ikväll behövde jag egentligen mjölkchoklad men det fanns popcorn hemma, så det funkar det med. Jag önskar jag hade orken till att läsa alla bloggar som jag saknar, orken att fotografera mera och orken att göra mer av dagen. Fast ja det blir ju bättre, för varje dag blir det lite ljusare och idag var det tom ljust när jag kom hem till Höör. Hur underbart är inte det!
It's that kind of day

Jag tog en promenad med Sid och sen kom jag hem till middagen färdig. Underbart! Middagen idag var krämig kycklingpasta med minimozzarella och pesto. Nomnomnom Och det blev rester över så lunchen imorgon är räddad. Det är så skönt med matkasse!
Men nu blir det ett avsnitt Blacklist till och sen ska jag sova riktigt gott. Natti natti gott folk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.