Inspirerad

Malenami är en fantastisk blogg som jag har hittat till via underbara Att Vara Någons Fru. Malenami är väldigt inspirerande för många och så även för mig. För mig är det i första hand hennes foto som inspirerar men hela bloggen är ju full av fantastiska idéer. *myser* Malenami har på sin blogg en hel del foto där hon och andra personer hoppar, helt ljuvlig idé!
Den får mig ju osökt att tänka på hur Stina Dabrowski avslutade sina intervjuer med att dom hoppade tillsammans. Har alltid gillat hur hon fick politiker, statsmänniskor och stora kändisar att hoppa. Om jag inte har helt fel för mig så hoppade Dalai Lama med ett brett leende på läpparna.
Malenamis kärlek har även startat ett projekt/en blogg floating.fi där är det bara bilder på hoppande personer. Helt ljuvlig!

Allt det här hoppandet har inspirerat mig och jag har tagit mitt första hoppfoto eller nu ljög jag för det var ju jag som hoppade och fina Fru Stjernholm som tog fotot. Kul var det iaf och jag tänker helt klart ta fler sådan här foto.

Att leva på hoppet - är skoj!
Här är grabben som vågar!
Vicce vill inte vara sämre. Vågar mamma och Filip så vågar Vicce.

Kära vänner, våga hoppa! Ni behöver inte hoppa från ngt utan prova bara hoppa, ni kommer börja le! Om det känns konstigt att bara hoppa upp och ner så börja med att hoppa i en vattenpöl. Det är skoj att hoppa!

TACK Malenami och “Kärleken” för er inspirationen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.