It’s been a while

Inte supersminkad eller uppklädd bara något annat än jag har haft de senaste två veckorna och det fick mig att må så bra. Jag kände mig genast piggare för jag fick lite färg i ansiktet och en skjorta på mig. Utseendet spelar visst roll men det spelar roll för mig, mitt utseende alltså. Hur du eller någon annan väljer att se ut eller klä sig är inte något jag eller någon annan har att göra med. Detta är bara jag just nu, jag kan garantera att jag inte kommer varken klä mig eller sminka mig så här om några månader. Jag har svårt för att ha smink på mig på sommaren, mascara funkar men inte allt annat. Ja och även om jag är en frusen själ så brukar jag inte vara fullt så här påklädd när det är 20 grader eller varmare ute.

10 kommentarer

 1. Alltid kul att hitta saker som fungerar och gör en nöjd för stunden, sedan ska man nog försöka att inte bry sig så mycket i att andra inte gillar det. Särskilt när det kommer till frisyrer och klädstil för det är viktigast att man känner sig bekväm själv..

 2. Det finns så många influensers som håller på med smink och skönhetsprodukter. Kul att du testar lite nytt och jag tycker du är duktig på smink, personligen kan jag typ bara ta på mascara 😂

  • Tack så mkt!
   Ja det finns verkligen många att följa. Jag har dock inte hittat någon svensk att följa, får nog leta lite på det.

   En av mina närmaste vänninor sminkar sig inte och hon är jättefin som hon är. Smink är frivilligt och jag älskar att se människor göra som de själva vill med smink, bär eller fullständigt skita i det.

   Önskar dig en fin söndag

 3. Som jag önskar att jag kunde sminka mig på ett bra sätt. Känns obekvämt, men tycker det är så snyggt på andra. Samtidigt är det en del i mina mål för året.

  • Du kan ju alltid börja med typ ansiktskräm med färg i om du vill ha ngt men inte vill ha foundation.
   Finns tusen och åter tusen influencers att följa om du vill lära dig. Mitt bästa tips är att du följer någon som du känner ger dig ngt, kanske någon med samma hudtyp eller ålder som dig själv. Mikayla som jag följer är egentligen alldeles för ung jämfört med mig men hennes tips funkar bra för mig ändå. Men hitta någon att följa som du gillar.
   Kul med mål för året. Borde kanske också ha mål för året.
   Önskar dig en skön söndag.

  • Det är en konst att kunna sminka sig så det ser naturligt ut, så det lyfter fram ens ansikte men utan att det ska se sminkat ut.

   Önskar dig en härlig söndag

 4. Det är var & varannan influenser som håller på med smink/hudvård i någon utsträckning. Å det är bra att du kollar & lär dig tips om smink. Jag gör samma sak. Men jag har tre olika simningar som jag gör. Fast med samma bas. Det beror på vad jag ska göra för något.
  Jag är åxå personen som vill ha en produkt som gör mycket i huden. Men samtidigt ha olika produkter beroende på vad dem gör för huden. Vill med ha återfuktande produkter. Nu kom jag in i hudvård……hehe.
  Sen använder jag smink produkt som man ska använda. Men vet inte om jag behöver använda det 😊.
  Lärande ger utveckling.
  Jag känner mig fin & fräsch i smink. Så är det. Jag använder betydligt mindre smink på mig på sommaren. T.ex. ingen foundation.
  Jag har fått utmanat mig själv i olika frisyer under livet av olika själ. Men så är det alltid. Något nytt som jag inte har valt själv är alltid skrämmande.
  Så är det att hår & smink är inte din personlighet. Men ändå ditt utseende & vane sak. Lite rädda för att gå utanför sin comfort zon.
  Så fina pads du har.

  Jag använder märker Mary Kay i både hudvård & smink. Tycker det märket är mycket bra 👍😊. Man får en egen konsult. Har använt märket i över 10år nu ca.
  Kör en gång i veckan ca ansiktsmask för att bosta huden. Det är åxå skönt 😊.
  Det var mina tips.

  Ha en trevlig dag! 🌹

  • Oh Mary Kay, det använde jag förr men sen insåg jag att jag vill kunna gå och handla min hudvård när som för jag är värdelös på att komma ihåg att beställa i tid. En av de absolut bästa ögonskuggapalett jag någonsin haft var Mary Kay. Måste fråga min väninna om hon fortfarande säljer.

   Jag känner mig också fräsch och fin i smink men är också helt bekväm i att inte ha något smink alls.
   På sommaren bär jag bara mascara och kanske läppglans om inte det är en fest/kalas för då kanske jag slänger på lite rouge och brownser också.

   Att gå utanför sin comfort zone är alltid skrämmande men nödvändigt för att växa som människa.

   Trevlig söndag till dig med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.