Ljuvliga soliga lördag

Ja men alltså den här dagen gjorde ju inte ont!

Först blev det en liten shoppingrunda med grabbarna och min fina NellisPellis. Men när jag kom hem igen så fick jag sån lust att göra ordning på balkongen. De korkade duvorna har ju försökt bygga bo där men de är rejält korkade för de har bara lagt en faslig massa pinnar lite hipp som happ över golvet och i den ena stolen. Alltså jag är inte någon byggareBob men jag är ganska säker på att det inte är så man bygger ett bo. Haha

När balkongen var fixad så satte jag mig i solen med en kopp kaffe och min bok. Nu har jag äntligen börjat fastna i boken men den har varit tungläst. Efter typ två tredjedelar så började den bli bra. Det må vara fortsättningen på en av världens bästa böcker (PS I love you) men den är inte ens snudd så bra. Nåja nu har jag kommit in i den och nu börjar den bli riktigt bra. Jag blev sittande där så länge att jag fick hämta mer kaffe och en filt men filten var mest för det var mysigt.

Så blev det kväll

Men så blev det kväll och hundarna och jag behövde mat. Jag var så opepp på att ställa mig och laga mat så det tog en stund innan jag fick i mig middag men oj så gott det var.

Jag hade sparris i kylen så det stekte jag i en rejäl klick smör och till det hade jag några skivor fånkålssalami och några färska jordgubbar. En riktigt passande och somrig middag. Till det serverade jag mig ett glas vitt vin. En bättre lördag helt klart

Till kvällen blev det ett kexchoklad med strawberry daiquiri med färska jordgubbar i. Att vara själv en lördag behöver absolut inte vara dåligt! Jag skapar det bästa av situationen helt enkelt och jag tycker att jag gör det rätt bra faktiskt.

Men nu är kexchokladet slut och nästan hela dauquirin uppdrucken så nu ska jag snart bädda ner mig. Imorgon ska det visst bli ännu bättre väder än idag så det bådar gott för en skön söndag. Dessutom kommer grabbarna hem.

Den bästa tiden är nu!

10 kommentarer

 1. Ohh det såg härligt ut att sitta där och härligt när man kan använda balkongerna, det är som ett andra rum. bi har hållit på mer vår hela helgen och fått det i ordning där. Nu är det lite fler blommor som ska dit, samt vi har skickat efter nya stolsdynor till stolarna.

  Drinken såg väldigt god ut och det kan vara skönt att vara sj emellanåt

  • Jag håller helt med dig, balkongen blir ett extra rum. Vi njuter alla tre av balkongen och sitter gärna där ute, tillsammans eller var för sig.

   Jag har alltid trivts i mitt egna sällskap och att vara själv. Tror att det har varit en stor fördel för att lära mig leva i min nya vardag.

 2. Så härligt det såg ut. Saknar en balkong men den finns inplanerad i alla fall. Hoppas vi får bygglov och att inga grannar sätter käppar i hjulen bara.

  • Ja det var riktigt härligt att sitta där och att kunna ha balkongdörren öppen hela dagen (och natten).

   Hoppas att ni får bygglovet!

 3. Härligt att ha fixat balkongen klart, själv har jag en hel del pyssel kvar då vi precis har flyttat men det ska bli skönt att kunna sitta där sedan..

  Maten såg god ut så det såg ut som en bra avslutning på dagen

 4. Älskar att det varit lite värme i helgen! Från vinterjacka till noll jacka liksom!
  Prognosen för veckan ser ju också härlig ut så jag hoppas att vi får njuta av sol och värme några dagar till 🙂
  Kul att du är tillbaka, eller gjorde ett litet inhopp här iaf!

 5. Oj men drinken såg ju smarrig ut:) ja kan ju va gött ibland och vara djälv en lördags. Kväll. Gött att du fick balkongen fixad.

 6. Vad härligt att sitta på balkongen och läsa. Längtar tills jag har en balkong igen och kan sitta där och läsa, nu har jag bara en fransk balkong. Din middag såg inte helt fel ut😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.