Jag är helt tom på ord

Jag är helt tom på ord, in a good way. Det har varit en härlig dag, inte särskilt speciell eller annorlunda men härlig. En sådan dag som gör att man somnar gott och med ett leende på läpparna.
Jag är helt tom på ord Jag är helt tom på ord Jag är helt tom på ord

Efter en runda i växthuset så var iaf potatisen till middagen fixad. Fatta att vi fick ihop potatis till en middag! Vi har inte så stor yta i växthuset och vi satte potatisen lite för tätt så därför fick vi inte fler eller större potatisar men vi fick en skörd iaf. Nu ska vi sätta nya potatisar och då ska vi göra det lite bättre. Oh vad jag är glad att jag har ett växthus! På tal om växthus…
Jag är helt tom på ord

Jupp jag har ätit årets första egna jordgubbe! Alltså den var god! Jag är helt tom på ord Jag är helt tom på ord Jag är helt tom på ord Jag är helt tom på ord

I trädgården börjar det komma mer och mer av sommaren, midsommarrosen står i knopp, klematis runt om i trädgården klättrar och sträcker ut sig, gräsmattan lyser vit av tussar av tusensköna och tulpaner sticker upp överallt i rabatterna.
Jag är helt tom på ord Jag är helt tom på ord Jag är helt tom på ord

Mårbacka pelargonerna som jag köpte hos Lina står vackert i köket och får mig att drömma om en förändring i köket. Möjligen att jag beställer det där från Frid & Fröjd som gör att jag tror mitt kök hade blivit precis så som jag vill ha det, ja fast minus nytt golv, nya tapeter, nytt kakel och nya köksluckor. haha
Pionerna, som jag också köpte hos Lina, står vackert i sin mörkceriserosa färg och pryder mitt vardagsrum.
Det är så härligt med blommor, det går inte att vara ledsen med blommor och växter i ens närhet.

Ja just det ja, på tal om förra inlägget så är boken slut och nu behöver jag tips på andra böcker att lyssna på. Jag gillar Marian Keyes, jag gillar Janet Evanovich och jag gillar deckare så hit me med era bästa tips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.