Jag gjorde det

Jag har ju glömt visa att jag gjorde det! Jag klippte av mig håret!

Så här såg barret ut innan det åkte av. Jag kan säga att när jag satte mig där i frisörstolen så var det som en befrielse. Jag var färdig med långt hår, jag kände verkligen det. Det syns på håret att det behöver klippas, det är verkligen barr.

Det var en hel del som åkte av. Stina (frisören) la en kola bredvid högen för att visa hur stor högen blev. Rätt sjukt att jag har gått runt med så mycket hår på huvudet.

Men hur blev det då? Blev det som jag hade tänkt mig? Nja inte exakt men det blir det ju aldrig. Frisyren måste ju anpassas efter mitt hår och mitt ansikte. Men det blev sjukt bra! Jag är så nöjd! Det var den 19 februari som jag klippte mig så det har snart gått en månad och jag är fortfarande nöjd!

Kort frisyr rockar!

Så här nöjd var jag när jag gick från Stina! Jag kunde inte sluta pilla i håret. Köra fingrarna igenom det korta håret. Så himla skönt! Jag älskar fortfarande att köra fingrarna genom håret. Inget trassel, inga knutar som lossnar, inga långa hårstrån på kläderna. Det är bara skönt.

Stinas varianter

Stina, som den frisör hon är, stylade mig lite olika för att jag skulle se vad jag kan göra med håret. Man kan göra mycket med ett kort hår också.

Min favorit är att bara dra det bakåt, kanske med lite volym. Det är så himla smidigt och skönt. Men skulle jag känna för att vara lite extra cool (som en gammal snart 44-åring är cool) så hade jag lätt gjort som på sista bilden. Älskar den frisyren!

Jag är så sjukt nöjd!

Att vakna med det här burret och vet att ja det tar bara någon minut sen har jag en snygg frisyr – är underbart!

Nu funderar jag bara på om jag ska bli gråhårig igen. Hmm

20 kommentarer

  • Tack! Men det är bara hår, det växer ut igen så det är inte så värst modigt.
   Jag älskar att ha kort hår, har haft det största delen av mitt liv.

 1. Jättesnyggt och jag har ju haft kort nu något år 1½ kanske och jag trivs jättebra med det och absolut man kan göra många frisyrer med kort med, nästan mer ibland

 2. Supersnyggt! Nästan så att jag blir lite sugen på att klippa av mig mitt hår igen – det är första gången jag har lite längd på många år. Har varit korthårig så länge och nu är det skönt att kunna sätta upp håret ibland. Men det var otroligt skönt att ha kort hår också! Btw, älskar den tuffa frissan mest!

  • Tack så mkt!
   Sedan 2006 har jag haft långt hår ner till midjan, kortare hår än vad jag har nu och allt däremellan. Jag vet inte om det är mitt hår som växer snabbt eller om det bara inte tar längre tid för hår att växa ut.
   När jag började på jobbet i december 2016 så var jag korthårig och i maj förra året klippte jag en lång page. Så på 4 år gick jag från att vara korthårig till att ha hår ner till mitten av ryggen.
   Tack, det är också min favorit.

 3. WOW…så snygg du blev, du passar verkligen i kort hår och visst är det underbart när man har en bra frisör? Jag älskar min frisör som jag haft de senaste 15 åren

  • Tack så mkt! Jag älskar att ha kort hår, jag är nog egentligen inte någon som ska ha långt hår.
   Det är underbart att ha en bra frisör. Stina som jag går till nu har jag gått i skolan med. Ina som jag gick till innan har jag känt i hela mitt liv. Det är lite småjobbigt kan jag känna, jag vill ju inte behöva välja mellan dem men jag kan ju inte låta båda klippa mig. haha

  • Tack så mkt, jag trivs väldigt bra i det korta håret.
   Äsch det är inte modigt, det är ju bara hår och hår växer ut igen.

 4. Snyggt!!!
  Jag har inte klippt mej på över ett år nu pga corona. Jag är livrädd att bli smittad, så jag får stå ut lite till… älskar korta frisyrer, men mitt hår växer som ogräs så ska jag hålla det kort får jag klippa mej minst var fjärde vecka. Det blir för dyrt 😛

  • Tack!
   Stina, som jag klippte mig hos, är jättenoga med att städa av och hon har visir hela tiden och hon ger alla kunder handsprit. Jag är inte orolig för att bli smittad där. Dessutom har hon en liten lokal så det får bara vara två kunder där inne samtidigt.
   Mitt hår växer också som ogräs så därför valde Stina en frisyr som kan växa och ändå vara en snygg frisyr. Jag ska inte klippa mig förrän nästa månad och då kommer håret hunnit växa en del. Jag ser framemot att se hur frisyren förändras.

  • Tack så mkt! Jag tycker inte att det är modigt, det är ju bara hår och det växer ut igen.
   Det är så galet skönt att vara korthårig! Inget hår som hänger ner eller kläms i bildörren eller att jag vaknar av att mannen har råkat trassla in sin klocka i håret. Nä jag är så nöjd att jag klippte av mig håret! 🙂

 5. Men det där blev ju jättefint 🙂 kul att du gillade det korta och ja ibland behöver man klippa mkt så håret blir frisk .

  • Tack!
   Ja så som jag har förstört mitt hår förra året så behövdes det göras något drastiskt. Fast Stina sa att det inte var så fördärvat men väldigt torrt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.