Jag har tråkigt!

Jag har tråkigt! Det här är inte kul längre! Jag har tråkigt!

Så jag surfar runt lite på Pinterest och letar inspiration till tapeter. Jag vill tapetsera vardagsrummet, det vita enkla var bra när jag inte mådde bra och inte orkade med intryck men nu, nu mår jag bra och vill ha färg och mönster i massa så att det blir personligt här hemma och inte kliniskt.

Jag har tråkigt!

Jag myser med min guldklimp, kärlek på fyra ben! Jag har också ringt kommunen för att höra om de har kommit någon vart med tjänsterna som jag sökt men tja han jag ville prata med var ju i möte så jag fick lämna ett meddelande på telefonsvararen. Det var ju förstås ett möte om att jag ska få en av tjänsterna, eller hur! Haha
Ja och sen har ni kanske sett att jag har blivit inspirerad av ett inslag i Nyhetsmorgon igår? Så nu ligger en miniCV ute på mitt IG. Go check it out och dela dela dela
Jag har insett att jag vill ha ett jobb, jag vill ha en arbetsgivare men jag skulle gärna vilja kombinera det med att ha ett litet företag vid sidan om. Det bästa av två världar alltså, möjligheten jag aldrig fick på Skatteverket.

Jag har tråkigt!

Sen vil jag se mitt hem genom andra ögon så jag fotograferar lite för att se om jag kan hitta de där detaljerna som gör det lilla extra, som eucalyptus-kvistar nerstuckna i en kruka så man lurar folk att det är en eucalyptus som lever där. Eller ja jag vet inte om jag lurar någon men jag gillar iaf detaljen och känslan de där kvistarna ger.

Men så var dagen “slut” och det där dags att hämta hem barnen och kliva in i mammaoverallen med leende på läpparna, pedagogik i talet och kramar och pussar i oändlighet men också med en nyfunnen förmåga att hitta tålamod.

Ja jag har tråkigt men det gäller att göra det bästa av situationen! Och nu skiner solen, bara en sån sak!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.