Jag känner mig beige

Jag känner mig beige, förstår ni vad jag menar? Vad jag än tar på mig, hur jag än sminkar mig och vad jag än gör med håret så känner jag mig bara beige. Det är ingen kul känslan!
Jag känner mig beige

Har ni några tips till mig? Jag sover bra, jag skrattar mycket, jag äter, jag mår bra men jag ser bara inte ut som jag mår. Kanske är det alla nya intryck på jobbet? Kanske är det så att jag är trött? Kanske är det så att jag bara längtar efter julen?
Jag vet inte, jag vet bara att hur jag än gör så känner jag mig bara beige.

2 kommentarer

  1. Tror det är årstiden. Brist på dagsljus, brist på sol och sent på året = man börjar bli rätt trött. Jag undviker speglar ? samt skyr högupplösta videokonferensutrustningar som pesten just nu ?.

    • Jag har precis insett att det är ljuset på den ena toaletten på jobb, jag ser sjukligt beige ut där. Ja och frisyren för det här med att ha håret på utväxt är ingen fördel för mig, jag behöver ha det långt eller kort inte mittemellan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.