Gör upp med garderoben

Gör upp med garderoben! Gör upp med din garderob, kolla igenom vad som behövs kastas t.ex. tröjor som blivit noppriga och den där klänningen som du aldrig använder den behöver du inte spara. Gör upp med garderoben så du kan lägga till de där grundplaggen som du kan bygga en hel garderob på.
Idag har jag gjort just det. Det började med Hjälp! Jag har inget att ha på mig och fantastiska Li Gadd Dackås, hon är fantastisk på att sätta ihop outfits och hon kommer med riktigt bra tips. Ja så det blev en beställning på Ellos (ni vet ju redan hur mycket jag tycker om Ellos).gör upp med garderoben

Detta beställde jag, ett par gråa utsvängda kostymbyxor, en vit skjorta/tunika, en kofta och ett par vita sneakers.  En bra outfit för hösten och vintern, ja vi snackar ju Skåne så jag kommer kunna ha mina sneakers till jul ungefär sen blir de för varma. hahaha Fast ja de kommer väl vara grådassiga istället men men.
Men outfiten fick mig att fundera på om jag inte skulle visa för er varför jag tycker den är så bra.gör upp med garderoben gör upp med garderoben

Jag menar kolla som den förändras för att man lägger till en scarfs eller behåller scarfen och kastar koftan. Älskar att man med sådan liten förändring kan ändra känslan av outfiten. Nu på sensommaren (ja eller sommaren för vi har ju högsommarvärmen i Skåne fortfarande) kan man ju ha koftan på morgonen när man går hemifrån som en jacka.
gör upp med garderoben

Byter man sedan ut scarfen och skorna så blir looken helt annorlunda. Älskar’t! Detta är ett suveränt knep att ta till för AW:n, byt skor bara så förändras din outfit.
poncho kostymbyxor boots

En snygg outfit för jobbet är att bara ha en poncho till och ett par boots. Snyggt, enkelt och kvinnligt.
gör upp med garderoben

Eller om man vill ha den nu i värmen så kan man ta en ärmlös blus och sandaler till, givetvis en poncho över för att hålla värmen när man traskar hemåt i natten.

Så vad tycker ni? Vilken outfit gillar ni? Vad hade du valt att ha till ett par kostymbyxor?

Ja jag gillar verkligen när man kan bygga upp olika outfits och looks från en grund. Mitt tips för er är att skaffa ett par snygga kostymbyxor, gärna utsvängda för då har ni basen och sen är det bara att ändra och trixa med vad som redan finns i garderoben och på skohyllan. Gör upp med garderoben och se vad som finns och vad som inte bör finnas längre och fyll sedan på med en bra grund. En hatt och en rock är för övrigt höstens måsten. Rocken har jag men hatten är jag på jakt efter.

Jag har en frågan till er också. Vad vill ni se här på bloggen? Vill ni att jag ska komma med mer outfits-tips eller vill ni att jag ska komma med allmänna tips? Ja ta chansen och tyck till, inte så ofta som jag släpper till. Haha

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.