Jag skred till (Skatte)verket

20121102-184238.jpg

Min fina Jenny-Penny har hört mig tjata om Maison Belle så mycket nu att hon blev nyfiken. Snäll som jag är tog jag med mig min Christmas clean till henne. Fast först städade jag av mitt fruktansvärt dammiga skrivbord. Hur kan det ha blivit så skitigt när jag knappt har suttit där i år? Rent blev det och gott doftade det runtomkring mitt skrivbord. Av någon konstig anledning var det ingen som blev förvånad över att det plötsligt spreds en julkänsla över lokalen och att det var min förtjänst. Haha

Tänk så trevligt det blev för att jag valde att städa på jobb idag. Att städa är kul och gör gott! Mer städning åt folket! Eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.