Kalaskul

I söndags firade jag och barnen deras pappa, min kärlek. Han fick paket på sängen och barnen hjälpte honom öppna. Vincent visste att han hade köpt en stooooor Blixten McQueen till honom och berättade det tydligt för pappa. *s* Gullefjun! Egentligen skulle det varit frukost i sängen men efter en närmre eftertanke så insåg vi att två små barn och frukost i sängen inte är något som går så där kärleksfullt hand i hand. Det får komma om något år istället.
Jag tror att kärleken hade en fin födelsedag även om han nog hade velat ha lite fler paket. Det är konstigt, hur gammal man än blir så är paket alltid skoj! Vi får väl se om jag kan råda bot på paketantalet, jag har ju faktiskt två saker till i tanke som inte hanns undersöka i all januariröra.
Kärleken valde middag och det blev tacopaket. Gillar man tacos men inte kladdet med tacos ja då är tacopaket vägen att gå. Mums vad det är gott.

 nom nom nom

Försökte duka lite finare men det är inte så lätt utan någon fin duk och fortfarande julgardiner.

Den här blomman fick Ante, superfin. Men vad är det för blomma? Orchidé tippar jag på.

Och kärleken fick testa födelsedagspresenten.

5 kommentarer

    • Testa det! Det är kalasgott *höhö* och enkelt. Det är en bra rätt för den går att förbereda så väl. Så länge man håller såsen/röran kall kan man ju förbereda det lätt dagen innan.

  1. Nu känner jag mig än dummare som inte hunnit fixa present till honom. Nåja, han får den senare…

    Tacopaket ät gooott! Synd vi hade det på lördagen här hemma *asg*

    • Äsch Anna gör inte det. Han fick ju inget av mig utan bara av pojkarna. Av någon anledning kom hans födelsedag som en chock i år, jag fokuserar nog för mycket på att klara av jobbet. :s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.