Kanelbulle eller kladdkaka?

Efter att bakat ett grytbröd så ville jag baka mer, längesen jag hade sådan baklust. Men jag kunde inte bestämma mig, kanelbulle eller kladdkaka?  

   
Så jag gjorde en kanelbullekladdkaka, varför välja liksom?

150 gram smör

2,5 dl socker

1 msk kanel

Vanilj

Salt

3 ägg

2 dl vetemjöl

Pärlsocker

Smält smöret i en gryta, låt det svalna något och tillsätt resten av ingredienserna. Strö pärlsocker över och grädda i 200 grader i 15-20 minuter. Servera gärna med vispad grädde till eller kanske glass. Receptet hittade jag förstås hos Linda, en sann källa till goda recept!

  
Den sköna söndagen får ett skönt avslut. Så även för Sidisen som fick sitt 1-årsben en dag för sent.  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.