Kedjad vid spisen

20111014-135925.jpg

Just nu hade jag inte haft något emot att bli fast kedjad vid spisen. Jag har fått en ny spis! WooHoo Inget mer ryckande i fronten för att lyckas starta ugnen. Inget mer pipande från spisen för att barnen står och leker. Inget mer svärande för man tryckte på knapparna fel. Inga mer halvfärdiga maträtter, bröd eller bullar för att den bränner ojämnt. I’m in housekeepers heaven

20111014-140007.jpg

9 kommentarer

  1. Putsmedlet som du har stående vid sidan om spisen är TOPPEN! Har provar hur många andra märken som helst och jag blir lika besviken var gång.
    Nu köper jag bara på HOME 😀 Har fixat många smårepor i hällen med det medlet….fast det vet du hur det funkar för du kunde ju inte sluta putsa på min häll för ngt år sedan 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.