Klockan tickar på

Så var det ytterligare en dag som jag inte kom i säng i tid. Klockan har sprungit bort från mig och jag har inte alls hunnit med allt jag hade tänkt idag. Nåja fotona från familjefotograferingen är klara och intankade på ett av de nya USBminnena. Känns bra att ha fina USBminne att lämna över foto på istället för att maila en länk till dropbox eller än värre skicka en CD-skiva. Det känns bra med fotona men samtidigt så är det alltid en dubbelkänsla när fotona ska lämnas över, bittersweet på något sätt. Skönt att vara klar, kul att få respons på fotona men samtidigt tråkigt att det är över och nervöst att de ska vara missnöjda. Nu vet jag inte om det blir fler fotograferingar i år, byemschen har iaf inget mer inbokat idagsläget. Nästa stora fotografering som jag vet om är kära systerns bröllop den 1/1-15. Det ska bli så kul att få se henne som brud och få vara den som fångar Gerda och Rikards dag! Bröllopsfotograferingar är bland det roligaste jag vet! 

Imorgon har jag min första dag då jag är sjukskriven. Målet med min sjukdag är att jag ska göra sånt som får mig att må bra utan att trötta ut mig. Det innebär långfrukost med pojkarna, cykeltur till skolan och förskolan, förhoppningsvis dricka lite glögg med en knäppgök och kanske en tur till skogen för att införskaffa lite material för mina kommande projekt. Fast det är klart det finns ju en risk för att det bara blir en dag i soffan men jag tänkte att jag skulle försöka att stå emot den enorma tröttheten, att finna lugn och ro utan att sova. Hmm borde nog försöka göra lite yoga imorgon. Ja vi får se helt enkelt vad morgondagen kommer med. Njuta ska jag iaf göra, njuta av att bara vara.

DSC_0354

Tänk att det snart är dags för att se huset smyckat i julskrud! Åh vad jag längtar!

9 kommentarer

 1. Ta hand om dig och ta dagen som den kommer, det är så lätt att man fyller dagarna med en massa saker att göra och så glömmer man bort att det är vila man behöver.

  Jag är också sjukskriven just nu för att göra just det, vila… men det är ack så svårt när jag varit så uppe i varv en längre tid, men jag jobbar på det.

  Kram

  • Ja det är lätt att fylla dagarna, tanken är att jag ska göra sånt som är roligt och får mig att må bra men tja jag fyllde dagen lite för mkt. :/

   Hoppas du får din vila!

   Kram

  • Tack! <3
   Ja verkligen! Var nere hos Cecilia idag och råkade visst komma hem med en ljuvlig ljusstake. Jösses vad mycket fint hon har fått in på Korgcenter! Underbart!
   Idag satte jag ljusslinga i min rumsgran från Blomsterverkstan så ja julmyset kommer närmre!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.