Lika kul som alltid

Det är lika kul som alltid att fotografera!
Lika kul som alltid
alltid lika kul

Familjen var väldigt medgörlig och gjorde vad jag så åt dem att göra, det gillar jag. haha
Mycket riktigt så var det någon som blev blöt idag men det var jag, jag fick nämligen kliva rakt ut i bäcken för att kunna ta fotot jag ville ta. Jag vägrade gå barfota i bäcken, gud vet vad som finns på den botten, så jag klev rakt ut och dränkte gummistövlarna fullständigt. Vad gör man inte för konsten liksom. Ni får hålla utkik på Fridas blogg för jag tror att hon kan tänkas komma att visa några bilder från photosessionen.
Lika kul som alltid Lika kul som alltid

Givetvis kunde jag inte låta bli att fotografera Isak och Maja när tillfället fanns, jag vet jag borde inte för det var ju deras kusiner som skulle fotograferas men ja just då var det skoombyte så det var inte så att jag prioriterade bort dem.
Himla kul var det men nu återstår bara det jag tycker absolut sämst om med att fotografera, överlämnandet. Tänk om de inte blir nöjda, tänk om fotona alls är som de förväntade sig, tänk om jag bara typ har misslyckats med allt och fotona inte går att förstora utan att alla blir pixliga ja osv. Jag är verkligen mästare på att nedvärdera mig själv. Fotona ska lämnas imorgon och sen har jag gjort mitt bästa. Så nu får det vara med mitt ojande och nojande.

Nu känns det som att helgen är över (Kärleken ska jobba imorgon) så det är tur att jag har hunnit med så mycket idag. Imorgon ska jag ställa till rejäl oreda här hemma för då ska jag möblera om i grovköket eller röja ut i skafferiet, ja nåt sånt blir det. Lika spännande som alltid, eller nåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.