Om jag hade shoppat bikini

Om jag hade shoppat bikini i år så hade jag nog sett till att välja någon som står ut lite. Jag gillar bikini med mönster och färg, det är snyggt mot en solbränd kropp.
Jag brukar nästan alltid köpa mina bikinis på Ellos, mest för att det är där jag har kunnat välja snygga bikinis i min storlek (85D och 46/48).
Nu behöver jag inga nya bikinis i år eftersom jag slog till med in mindre än tre stycken förra året.
Om jag hade shoppat bikini

Den här var ju galet snygg och jag är allt bra sugen på den eller på denna som är i större storlekar men tyvärr så finns ingen av de kvar i min storlek eller ja jag behöver ju ingen ny bikini.

Om jag hade shoppat bikini

Den här gillar jag också skarpt men jag hade inte valt de trosorna, de ser ju sjukt höga ut.
Om jag hade shoppat bikini

Det här med halterneck är ju galet snyggt men ärligt talat det är ingen höjdare om man har lössläppta bröst… Ja alltså mina bröst är ju stora och lössläppta så de far ju än hit och än dit så ska jag ha halterneck så får jag ha en som har bättre kupor än denna och sen snörar jag åt som bara den. Halterneck är alltså en bikini för att ligga stilla och sola, knappt resa sig för att ta en sipp på någon god dricka. Jösses vad jag får märke i nacken efter en hel dag i en halterneck men visst jag känner ju mig sexig i en snygg urringning, så länge jag ligger stilla. haha
Jag får nog säga att Ellos inte har något riktigt WOW i år att erbjuda.
Så jag letar vidare
Om jag hade shoppat bikini

Bonprix däremot har denna och denna är bara jag! Skithäftig!
Om jag hade shoppat bikini

Inte så mycket färg förstås men den är ändå läcker!

Om jag hade shoppat bikini

Denna är läcker och det är en bra modell på BHn, gillas!
Sen var det inte så mycket mer intressant hos Bonprix heller, iaf inte enligt mig.
Om jag hade shoppat bikini

Bonaparte hade lite att erbjuda, inte så mycket som jag förväntade mig men en del. Denna gillade jag men mest för att modellen är bra och jag vet att färgerna hade gjort sig bra mot min hudfärg. Bonaparte hade inget mer som var värt att visa, enligt mig.

Om jag hade shoppat bikini

Blått och vitt är alltid rätt, iaf till sommaren. Alltså jag är ganska övertygad om att badmodet hade varit betydligt mer tilltalande om det såg ut som en riktig människa som bar kläderna. Inget illa mot modellen och hennes kropp men måste hon stå som om hon vore en skyltdocka? Denna är från Zalando.
Om jag hade shoppat bikini

Den här är rätt på så många sätt! Modellen ser ut att kunna hålla brösten på plats, färgen är helt underbar och jag gillar verkligen de där vecken. Ja denna gillar jag skarpt!
Jag är ingen baddräktsmänniska men om ni är ute efter en baddräkt (man måste inte ha bikini men man får om man vill) så har Zalando en hel del snygga. Denna gillar jag så mycket att jag tom kunde tänka mig bära baddräkt till stranden eller ja jag hade iaf kunnat överväga det.
Om jag hade shoppat bikini

Sen skulle jag vilja skälla lite på de vanliga kedjorna, KappAhl, Lindex och HM för att de inte förstår att vi med större bröst, större omfång, större magar och större rumpor faktiskt också tycker om färg, mönster och roliga detaljer på bikinis! Ja marinblått är snyggt, svart funkar alltid men seriöst vi vill faktiskt också kunna få sticka ut och ha en riktigt läcker bikini! Lindex som har Holly & Whyte (älskar det märket!) skulle kunna lansera så mycket snyggt i alla storlekar! KappAhl har sin Hampton Republic linje skulle också kunna ha schyssta bikinis men nä KappAhl har inte ens lyckats ta fram snygga bikinis alls i den linjen. HM ja HM är en historia för sig själv, länge så verkade som att de ansåg att alla som var över storlek 44 var ca 1.80 och älskade småblommiga tält. Sen har HM bättrat sig, ni som läst här länge vet att jag handlar (mot bättre miljövetande) en hel del på HM så visst har de ändrat sig. Och ja jag hittade någon helt okej bikini där också men vad är det med de smala axelbanden? Om man har stora bröst så vill man inte ha smala bikiniband för det gör ont! Jag pratar inte om vanligt smala BH-band utan smala nästan som en sytråd, vem tycker att det är skönt? Nåja jag har ju mina tre bikinis (ja och den där gamla halterneckbikini från Salming som jag bara älskar men det är en liggastillaochsesnyggut-bikini) så jag behöver inte fundera över vad jag ska bada i denna sommaren. Vad badar ni i?

Som vanligt är det bara att klicka på bilderna för att hamna på sidan där ni kan beställa. Och precis som vanligt så är inte detta heller ett sponsrat inlägg då dessa affärer inte har förstått min storhet. höhö

 

2 kommentarer

  1. Jag var inne och tittade på Celbes och sunkini – men jag tycker det är dyrt… Men jag är lite sugen på nya badkläder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.