Liten händelse – stor lycka

Idag är det lite molnigt och blåsigt, solen är inte lika social som tidigare i veckan. Tur är väl det för då hade jag inte fått gjort vad jag skulle haft gjort idag. Men tvätten är nu tvättad och hänger ut på tork! Yey! Det är vår när man kan hänga ut tvätten! *ler* Nu kommer garderoberna och byråerna dofta ljuvligt, vårligt. Tänk så gammal jag har blivit när jag kan bli så glad för en sådan enkel sak. *s*

Ha en trevlig fredag på er och glöm inte Så Ska Det Låta! 🙂
Love U, Want U, Miss U

2 kommentarer

  1. Kan du svara på en sak?
    Varför luktar tvätten inte lika gott i juli som det gör i mars/april?
    Igår hade jag två maskiner tvätt ute och jag kunde inte sluta LUKTA på det när jag kom in. Vilken ljuvlig doft! Så rent, friskt, härligt…ahhh…alldeles – alldeles underbart <3

    • Kanske för att världen inte luktar likadant i juli som den gör i mars/april? Eftersom tvätten inte blev helt torr ute idag så hänger den här inne så hela huset luktar tvätt-som-har-hängt-ute-på-tork-doft. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.