Mamma är lik sin mamma

När jag var liten tyckte jag att mor var så tråkig som aldrig kom när tv-programmet började utan alltid var i köket och dessutom sprang tillbaka där under hela kvällen. Nu när jag själv är mamma så inser jag varför. Visst har det alltid varit så att värdinnan får spendera en del tid i köket under trevligheterna men sen jag blev mamma så har tiden i köket utökats. Igår missade jag Melodifestivalen för all tid i köket. 🙁 Det lilla jag såg hörde jag iofs inte så mkt av då alla fyra som gullgossarna förde liv på sitt sätt. *s* Fattar inte hur jag kunde missa att fotografera gårkvällen. Vi hade en mkt trevlig kväll med finaste familjen Stjernholm. Mkt skratt, tokigheter och en del missöden men så är det att ha barn. 🙂

Som vanligt så stal Fillerutten lite till av mitt hjärta, ska det fortsätta så här så är jag snart hjärtlös. *s* Fillerutten är väldigt söt, go’ och hjärtat bara smälte igår när han kröp upp till mig för att mysa. *kärlek*

Jag hoppas att det här är början på något nytt och roligt. Jag hoppas vi kommer ha flera kvällar i goda vänners sällskap och kanske en dag att vi slår ihop allt och har en fest istället. Givetvis barnvänlig sådan men för alla som känner mig så säger det ju sig själv för var ska väl barnen vara om inte i centrum?

Nu ska jag släpa ut mina finaste tre pojkar på en promenad och denna gången ska kameran med!

4 kommentarer

    • Det blev en härlig promenad men tyvärr inga nya foto. Men det kliade i hela fototarmen när vi kom hem så nu ikväll har jag suttit med min dator och bara lekt. Så skoj!

  1. Då kanske du förstår varför jag säger “känner inte igen” om början på filmer. Det tar en 10-15 min in i filmen innan jag känner igen det för att jag har sprungit med allt möjligt.

    Ang hjärtat så är det så bra funtat att det bara växer och växer och får plats för alla gull som vill ha en bit 😀

    • *s* Ja det är väl bara så det är för oss. Vi lider av Alfons Åberg-komplex:et “ska bara”. *s*

      Ja tack och lov för att hjärtat växer annars hade mitt hjärta varit fullt innan mina egna barn kom. Fast det kanske är lite med hjärtan som det är med magar, man har hjärtan för olika saker. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.