Jaaaaaa!

Jaaaaaa! Äntligen var den här, den riktiga första vårdagen! Helt underbart! DSC_0248 DSC_0252

Jag har suttit ute i trädgården och avnjutit en kopp kaffe i solen, jag har cyklat utan att behöva ha vinterjacka på mig, jag har fotograferat vårtecken och jag har fått röjt undan lite. Ni vet den där kicken som man kan få när solen skiner och himlen är alldeles blå, den kicken har jag haft idag. Helt underbart!
DSC_0227 DSC_0234

Dessa ljusa sköra blommor fullständigt dränkta i solljus, ja det går ju bara inte att motstå jag var tvungen att fotografera.
Jag tänker på mina f.d. kollegor och hur härligt det är för dem nu, nu är det ljust när de kommer till jobbet (iaf för vissa) och framförallt när de går hem för dagen. Den där känslan när man för första dagen på året går hem från jobbet och det fortfarande är ljust, det är som att man vaknar till som att dvalan äntligen är slut. Jag älskar leva i ett land med årstider för det gör att jag uppskattar varje dag mer.

Men alltså äntligen var den här, jaaaaaa!!!!

6 kommentarer

    • Ja det är väl så det är i vårt avlånga land men jag brukar säga att om jag inte kan få ha en riktigt vinter ska jag banne mig ha en tidig vår. Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.