Marmorerat och guld

Jag ser inte mig själv som fåfängd förutom när det kommer till mina naglar. Ända sedan jag fick psoriasis när jag var 17 år så har mina egna naglar varit katastrof. Vad jag än gjort, hur jag än försökt så får jag inte någon kvalité på mina egna naglar.

Som tur är så finns det fuskvägar att ta när det kommer till naglar. Eftersom det är fejknaglar så tycker jag att då kan jag lika väl gå all in och låta det synas att det är fejknaglar.

Marmorerat och guld blev det fast jag hade egentligen tänkt något annat. Jag hade en idé om rosa och vinrött eller kanske grått och vinrött. Men ja, det var helt enkelt för simpelt för mig. haha

Alfred är fotograf till detta fotot.

Jag är så sjukt nöjd med att jag valde marmorerat och guld.

10 kommentarer

 1. Grymt snygga!! Jag går också och fixar mina naglar (gele på min egna nagel) och tycker att min nagelterapeut är bra men tyvärr har hon inte så mycket spännande designidéer. Har aldrig vågat mig på så spetsiga naglar, men det kanske jag ska prova 🙂
  Trevlig helg!

  • Tack!
   Gör’t! Älskar spetsiga! När jag väl började med det så kunde jag inte sluta. Jag har provat både ballerina och almond form efter jag började med spetsiga men det känns bara fel.
   Jag letar design på Instagram och Pinterest och sen har jag med dom bilderna och säger att jag vill ha något sånt här. Sen får nagelterapeuten göra sin egna tolkning.

 2. Åh, så snygga! Jag som själv jobbar som nagelterapeut älskar att se sådana här inlägg och få lite inspiration. Det var längesedan jag gjorde marmornaglar. Nu i jul har det varit mer julinspirerat, men jag hoppas att det kommer igen för jag tycker att det är både snyggt och kul att göra 🙂

  • Bilderna gör inte naglarna rättvisa! Där är guld i marmoreringen också.
   Jag är så sjukt nöjd! Till jul brukar jag gå all-in och då menar jag verkligen all-in. Jag brukar mest visa mina naglar på Instagram (@emschen.se) för det är snabbare/lättare/bekvämare.

 3. Jättefina och vad duktig Alfred är. Är det du som lärt upp honom =)
  Jag har själv gelenaglar men har inte kommit mig för att ha dom där spetsiga sakerna ännu. KRAM

  • Tack! Ja han har ju varit med mig så många gånger när jag fotograferat. Han älskar att fotografera och han har en egen kamera men mammas Nikon D7000 är roligare (och tyngre).
   Prova spetsiga! Det är faktiskt mkt lättare med spetsiga.
   Kram

 4. åhh så fint, tycker det verkligen är så fint med fixade naglar, dock skulle jag aldrig klara av att ha det själv, då jag vill ha så korta naglar som möjligt haha. mesta dels för att jag upplever långa naglar är i vägen när jag pysslar. Dock tycker jag det är kul att måla dom 😀 <3

  • Så är det ju för vissa. Båda mina systrar och mor har varit inom vården så de har bara haft långa och målade naglar på semestern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.