Me time

Idag efter jobbet kände jag att jag behövde lite me time, orkade dock inte köra någon omväg så jag stannade på vägen hem.

Jag ville höra trädens sus och känna kvistar knäckas under mina fötter. Dom ljuden är sådan skön kontrast till alla ljud som utspelar sig på jobbet.

Jag älskar hur skogen förändras med årstiderna. När våren börjar komma så längtar jag efter att se ljusgröna toppar men nu längtar jag efter att se hur träden skiftar till orange.

Idag har det varit hög ljudnivå på jobbet, en hel del stök (pga mig) och vi skrattar ju mycket också vilket är helt underbart men min hjärna behöver lugn efteråt och det får jag verkligen inte hemma.

Hela kvällen nu har jag suttit och jobbat med att göra en film. Jag är inte bra på det, har inte gjort det så många gånger. Så har blev det iaf.

Jag älskar verkligen att stå mitt i skogen och bara lyssna på fågelkvitter och trädens sus. Jag älskar det nästan lika mycket som jag älskar havet.

Den snabba rundan i skogen med kameran i handen satte ett leende på mina läppar. Lite me time var precis vad jag behövde, nu klarar jag av veckans sista arbetsdag!

8 kommentarer

 1. Jag tycker att du hade klipp till videon väldigt bra ? Håller med dig om att skogen är helt underbar… Vilken tur att ni har kul på jobbet och kan skratta ihop… Ha en fin fredag

  • Tack så mycket!
   Skogen är så himla underbar! Om jag orkar så ska det nog bli en skogsutflykt i helgen.
   Ja vi har kul, både vi kollegor men även med kunderna.
   Ha en skön fredag!

  • Va kul att du gillade videon!
   Jag har blivit bättre på att stanna på vägen och ta några minuter för mig själv, jag mår väl av det.
   Så mycket lättare att göra nu när pojkarna är stora och reder sig själva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.