Höstoutfit

Imorse när jag steg upp var det bara 5 plusgrader ute så längtan efter tjocka tröjor, scarfs och boots kom över mig. Nu är det närmre 20 grader ute så det är ju inte läge för tröjor, scarfs och boots riktigt ännu. Men jag blev sugen på att sätta ihop några outfits.

Jag valde en onlinebutik och en fysisk butik. Jag valde också att ta en billig prisnivå mest för att de där dyra märkena oftast inte har kläder i min storlek så det är inte lönt att dregla över dom vackra kläderna.
Alla boots och stövlarna är av märket Rosa Negra och säljs varken på Bonprix eller KappAhl. De säljs dock både över nätet och i fysiska skoaffärer (dock inte så vanligt i de stora skokedjorna).

Bonprix

Jag har valt att göra en outfit med klänning och en outfit med byxor. Kjol är jag inte så glad för så det hoppade jag över.

En stickad klänning med polokrage, en dunväst och skor tja antingen underbara boots eller ett par mjuka sneakers beroende på vädret.

Både klänningen och västen finns i andra färger.
Klänningen finns i storlekarna 32/34 och upp till 48/50 och kostar 299 kr.
Västen finns i storlekarna 36 och upp till 54 och kostar 349 kr
Sneakers finns i storlekarna 37 och upp till 46 och kostar 199 kr
Boots – 1200 kr
storlek kan jag inte uttala mig om för det beror ju på var man köper dom ifrån.

Den här outfiten är så jag! Jag hade lätt kunnat klicka hem detta och fullständigt bott i det i höst. Älskar kappan! Ett par kostymbyxoch en stickad tröja är snyggt men också väldigt skönt att jobba i. Bootsen är fantastiska och det är inte helt omöjligt att det blir ett par såna här i höst eftersom jag har slitit ut mina gamla boots.

Alla kläderna finns i andra färger.
Kappan finns i storlekarna 36 och upp till 52 och kostar 599 kr.
Tröjan finns i storlekarna 32/34 och upp till 44/46 och kostar 299 kr.
Byxorna finns i storlekarna 34 och upp till 50 och kostar 249 kr.
Boots – 1000 kr storlek kan jag inte uttala mig om för det beror ju på var man köper dom ifrån.

KappAhl

En skir klänning som klarar av höstvädret för att man tar stövlar och en jag till. Ja det är en vacker outfit som funkar i många olika läge. Det här hade jag kunnat jobba i, om det fanns fickor i klänningen.

Jacka finns i storlekarna XS och upp till L och kostar 699 kr.
Klänningen finns i storlekarna L och upp till 2XL och kostar 499 kr.
Stövlarna – 1500 kr storlekarna kan jag inte uttala mig om eftersom det beror på var man köper dom ifrån.

Det här är SÅ jag! Det är ofta som jag har faktiskt exakt dom jeansen och toppen på bilden med en kavaj och ett par boots. Dessa bootsen är likadana som de gula högre upp, himla snygga även i blått.

Kappan finns i storlekarna L och upp till 3XL och kostar 1299 kr.
Toppen finns i storlekarna L och upp till 3XL och kostar 179 kr.
Jeansen finns i storlekarna 34 och upp till 46 och kostar 399 kr.
Kavajen finns i storlekarna 34 och upp till 46 och kostar 599 kr.
Boots – 1000 kr storlek kan jag inte uttala mig om för det beror ju på var man köper dom ifrån

Ja där hade ni fyra olika outfits som är snarlika men ändå olika och lite olika prisklasser.

Jag har beställt från Bonprix flera gånger och har aldrig haft problem med dem, jag kan inte heller säga att kvalitén är sämre än t.ex. KappAhl.
Det tar lite lång tid att få leveransen från Bonprix om man jämför med t.ex. Ellos eller H&M, man får räkna ungefär 10 arbetsdagar.

KappAhl handlar jag mycket ifrån, dels för att jag gillar deras kläder men också för att jag jobbar en våning ovanför KappAhl. Lätt att springa ut på lunchen eller gå inom innan jag sticker hem. Jag har därför inte provat att beställa från KappAhl någon gång så det kan jag inte uttala mig om.

Vad har du för klädstil under hösten?

6 kommentarer

  1. Vad fina plagg. Det är kul att sätta ihop outfits så ? Önskar jag hade snygga klädstil, men orkar inte bry mig så mycket. Men visst är det snyggt med stickat. ?

  2. Så mycket snyggt, samt jag gillar Bonprix tycker de har fina kläder och bra kvalite också. Gillade nog tror jag i alla fall kappahls outfit bäst du satt ihop

    • Jag gillar Bonprix, gillar deras kläder och verkligen deras underkläder.
      Jag tycker bäst om outfiten från KappAhl med kavaj och jeans men det är verkligen min stil fast jag hade nog haft en stor scarfs till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.