Med julen i sikte

Idag har vi hunnit med så mycket mer än vad jag trodde. Vi hade sovmorgon, bara en sån sak att kunna sova ut och ändå hinna med att ta en fika med vänner, storhandla och julstöka. Vi har varit så galet flitiga idag och helt utan att vi har stressat nåja lite stressigt var det allt när jag plötsligt hade vatten över hela köksbänken. Nu är det iaf sofftid och filmtajm. Shall We Dance himla härlig film och lite Richard Gere är ju aldrig fel.

DSC_5486 DSC_5488

Recept på dessa fantastiska lussebullar hittar ni inne hos Frida. Jag är inte förtjust i mandelmassa men hello! Ja jag är inte sämre än att jag kan ändra mig, jag gillar mandelmassa – i dessa bullarna.

Mannen min gjorde mandelmusslor för första gången i sitt liv, han hade inte problem med att få ut de i formarna iaf men han hade gjort de så tunna att en del gick sönder. Jag har aldrig smakat mandelmusslor som var så goda och lite krispiga. Bra jobbat Kärleken!
DSC_5492 DSC_5497

Så har Linda lagt ut sitt recept på Rocky Road och jag var ju tvungen att testa. Godare än receptet jag har gjort innan. MUMS! Ja fast jag gjorde förstås lite justeringar, jag tog 400 gram Marabou mjölkchoklad istället för 200 gram ljus choklad och 200 gram mörk choklad. hehe finns ju inget bättre än Marabou mjölkchoklad.

Men nu tillbaka till filmen!

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.