Men då

Men då, inte visste jag att jag var så skör.

Efter två dagars läsning och njuta de av solen så har jag sabbat min rygg. Att somna på altandäcket var tydligen inte en bra idé.

Nåja det är bara till att röra på mig så lossnar det snart, hoppas jag iaf.

Det är dags att jag kommer igång med träningen igen. Hela vintern har jag varit orkeslös och allmänt avigt inställd till allt och då hamnar träningen längst ner på priolistan. Jag har Simon Skölds Träning för latmaskar och den funkar bra för mig. Sen kör jag yoga varvat med latmaskträningen. När det blir lite varmare så ska jag börja cykla också. Jag gillar att träna men har jag ett uppehåll så är det så svårt att komma igång igen.

Hur gör ni för att komma igång igen? Eller är ni sådana rutinmänniskor så att ni aldrig har ett uppehåll?

Jag gillar att snöra på mig skorna och sen bara ut på en promenad utan att veta hur lång den blir. Nä det är allt dags att få till en bra rutin igen.

Att bara se till att börja helt enkelt.

12 kommentarer

  1. Det är härligt o träna men ibland har man de perioder att de blir inställt . Viktigaste är ju att man kommer tillbaka till träningen

  2. Jag är en riktig periodare! När jag är igång så mår jag bra och gillar det, men så fort det kommer en liten förkylning eller annan skit på tvären så pausar jag och risken är att den där pausen blir låååång. Och så är det svårt att komma igång igen. Just nu har jag börjat köra lite pilates och yoga hemma. Ställer klockan lite tidigare på morgonen och går upp och kör ett kort pass. Fast nu har jag inte gjort det på över en vecka… Så planen är att komma igång denna veckan igen!

    Annars är det bara promenader för min del just nu. Har dock också Simons bok så skulle kanske ta fram en och köra ett par pass i veckan. Vi kanske ska fråga varandra hur det gått i veckan? 🙂

  3. Tråkigt med ryggen man blir så hämmad allt då när man har ont i ryggen. Min sambo har ju det titt som tätt och jag drabba av nacken. Jag tycker promenader brukar vara effektivt och öka dem i längd och gå raskare ger resultat

    • Jag har ju ont i hela kroppen varje dag men det här var en ny smärta som jag inte alls är van vid. Det blev bättre igår när jag hörde mig mycket. Men nu blir det sämre igen eftersom jag har feber och bara sovit hela dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.