Men välkommen ljuva sol!

Men vilken dag! Jag visste att jag hade saknat solen och värmen men inte att jag hade saknat den mkt.

Inte ett moln, så långt ögat kan nå

Vi har varit ute hela dagen. Vi har gjort sådant som man gör när man är husägare. Hängt fram vattenslangen,  sett över vad som behövs göras och fått jord under naglarna. Jag trodde väl aldrig att jag skulle njuta av att ligga på alla fyra och peta i jorden. 🙂 Men idag har jag anlagt min första, alldeles egna, rabatt. Nå ja anlagt var kanske att ta i men jag har fixat till den lilla skabbiga jordraden som innehöll en stackars ensam liten krusbärsbuske. Nu har krusbärsbusken fått sällskap av en hallonbuske och några smultronplantor. Jag funderar på att även låta jordgubbarna flytta dit. Tänk att jag sitter här och är lycklig över min rabatt. Min mor hade myst om hon hade vetat det. (Fast hon är ju på väg till Frankrike för att möta våren *ändrar ansiktsfärg till lite lätt grönaktig*)

Hur möter ni våren? Jag minns knappt hur jag har mött våren tidigare när jag inte hade en egen trädgård. Lustigt hur snabbt man kan glömma.

3 kommentarer

  1. Hälsar våren välkommen genom att vara ute! Promenader med Zippo, springa och cykla är bland det bästa jag vet, när det blir varmare så ska jag njuta av den genom att sitta på balkongen på förmiddagarna, för då gassar solen så skönt där.

  2. Igår cyklade jag en runda, sen satte jag mig på en bänk i solen och läste lite – såå skönt att kunna vara ute! Idag var jag en sväng hos päronen, och då satt jag och mamma på trappan och sög i oss av solens strålar! När jag får tillbaka min balkong vill jag plantera lite blommor där! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.