Men vart tog solen vägen?

Innan jag gick och la mig igår tittade jag hur vädret skulle bli, SOL utlovades. Det skulle bli sol hela måndagen och sen regn tisdag och onsdag. När jag vaknade till tidigt imorse så sken solen och fåglarna kvittrade men nu är det grå himmel, inga fåglar hörs och regnet hänger i luften. 🙁 Jag som skulle bättra på min solbränna.

20110411-074216.jpg

I gårkväll var vi bortbjudna till fina familjen Stjernholm på grillat. Det var gott! Vitlöksåsen gick inte omärkt förbi så idag utfärdas varning för dagen-efter-vitlök-doft. *s* Som vanligt var det mkt snack, mkt skratt helt enkelt jättetrevligt.
Hasse utförde ett säkerhetstest och resultatet var inte bra, nappar går lätt att ha sönder. Ja så länge man inte ger sig på sugdelen för den klarade varken Hasse eller Ante av att dra sönder. *s*

Vilken ljuvlig helg det har varit!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.