Mentalt utmattad

Ja just de orden använde Angela om hur hon mådde dagen efter bröllopsfotograferingen och det där är en sån bra beskrivning. Detta är utan tvekan den värsta “baksmällan” jag någonsin haft. Ja nu handlar det ju inte om någon baksmälla men jag är bara helt slut. Jag skulle kunna sova hela dagen, verkligen hela dagen.
Jag trodde inte jag kunde vara så här trött.

20140714-214758-78478907.jpg
Sen var jag nog mer nervös än vad jag vetat om för nu bubblar mina eksem upp och ja jag har ju stressrelaterade eksem så de kommer oavsett om det är negativ eller positiv stress.

20140714-215215-78735063.jpg
Helt klart bästa anledningen till att ha eksem!

7 kommentarer

 1. ❤ Mycket som skulle klaffa, många hemlisar… och den största “stressen” – hade mor och far listat ut något?
  Klart som korvspad att det är baksmälla

 2. Alltså… den där tröttheten som kommer efter är helt sanslös! Jag hade inte räknat med den iom att vi gifte oss utan gäster. Men tji fick jag. Dagen efter bröllopet var jag tvungen att fråga K vad jag ätit till middag på den där svindyra restaurangen vi åt vår bröllopsmiddag på! Puh! Och jag måste bara säga… vilka galet vackra bilder på ett vackert par! Verkligen såååå fina!! Kram

  • Jag hade ju absolut inte räknat med tröttheten för tja det var ju inget stort bröllop och det blev ju inte så himla sent.
   Nu en vecka efter så har tröttheten lagt sig och det känns skönt att ha några veckors semester kvar.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.