I min lilla lilla trädgård

I min lilla lilla trädgård där gror våren, där gror glädjen, där växer sprids lugnet.
I min lilla lilla trädgård I min lilla lilla trädgård

Jag har inte riktigt fattat ännu att växter kan göra mig så glad. Jag är fortfarande inte bra på att sköta om plantor på det viset som de ska skötas om men dom verkar ju gilla mig iaf. Jag kan verkligen förstå farmor som alltid pratade med sina blommor, man får ju en relation till dom för man tittar till dom ofta och övervakar deras framsteg. haha
I min lilla lilla trädgård

Jag kan ju inte ens med att ta bort maskrosen som växer sida om potatisen, den lyser upp så vackert.
Inin lilla lilla trädgård

Snart är det dags att klippa gräset och då vet jag att min lilla pärlhyacint ryker men det är det värt för doften av nyklippt gräs.
I min lilla lilla trädgård I min lilla lilla trädgård

Tusenskönorna sträcker på sig i gräsmattan och lyser upp som små ljus överallt. De får mig att tänka på farfar, han gillade de där små blommorna men jag vet inte varför. Jag saknar att prata med farfar, han hade en historia om allt. Alltid en historia som gjorde att farfar satt med ögonen fyllda av tårar och rösten fylld av skratt och minne. Jag saknar farfars oro för mig, det var så kärt och omhuldande. Telefonen kunde ringa och farfars darriga röst hördes, jag blev så orolig Emma har du pengar till mat? så klart hade jag det (ja alltså jag levde ju på snabbmakaroner) men farfar kunde inte sluta oroa sig hur ska jag kunna äta om jag inte vet om du har mat. Käre lille farfar, som jag saknar honom!

4 kommentarer

 1. Man tröttnar Aldrig på vårblomster 🙂 synd att denna vår vart så jäkla kall bara.

  Idag har jag billiga balkongtips på bloggen:)

  Ha en fin ny vårvecka!

  LOVE Maria

  • Aldrig någonsin!
   Jag tror inte våren varit kallare än vad som är normalt. Som barn hade jag ju vinterjacka fram till Valborg.
   Ska kolla in dina tips! Har ingen balkong men dock en altan i enormt behov av fix.
   Ha en härlig långhelg!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.