Min resa

DSC_9828 DSC_9833

Ni som följer mig på Instagram vet ju redan att min resa har börjat. Min resa mot bättre hälsa och faktiskt också min resa mot min nya vardag. Det känns som att jag börjar om helt, som ett orört vitt papper som bara väntar på att fyllas med färg, glitter och krumelurer. Jag velar och jag tvekar ibland men så stöter jag på någon klok människa som peppar mig, ett klokt ordspråk om du alltid gör som du gjort kan du aldrig få vad du aldrig har haft och jag det händer ju faktiskt saker fast det går segare än en en morgontrött snigel tar sig över E22:an. Det är drygt att behöva vänta på saker som man inte rår över. Men jag tar ett steg i taget och försöker fokusera på det jag kan påverka.
DSC_9815

Jag fokuserar väldigt mycket på min kost nu, inte på att jag inte ska äta utan precis tvärtom. Jag ser till så att jag äter vad jag ska gör, räknar mina kcal men är inte slavisk. Jag ser till så att det är ren mat jag äter och inte bara ett visst antal kcal. Och vet ni? Det går enklare än någonsin! Jag slutade med C9:an förra veckan och har sedan dess försökt hålla kvar tänket men lagt på fler kcal för man ska inte gå på svältnivå, då stannar bara allt kvar i kroppen. Jag äter gott och nyttigt. Jag äter samma mat som familjen men vi äter bättre. Med C9:an gick jag ner 14,5 cm varav 5 cm var midjan, idag mätte jag midjan igen och då hade ytterligare en cm försvunnit! WooHoo! Så nu är jag supertaggad inför måndag då jag och Kärleken börjar med F1 som är vägen till att få in träning och kost i livet, att få till den där livsstilsförändringen helt enkelt. Träningen är jag lite nervös inför för jag vill verkligen inte ha sådan träningsvärk igen som jag fick förra helgen men nu har jag iaf fått hem min Heat Lotion så när träningsvärken kommer så kan jag rå om min kropp direkt. Ni vet Radital, hästlinimentet som man smörjer in sig med för att lindra en värkande kropp, Heat Lotion är liknande men fasen så mycket bättre och framförallt mycket skönare att jobba med. Att jag hade träningsvärk så länge är helt klart två bidragande orsaker, jag är så galet otränad och jag hade inte Heat Lotion hemma utan fick låna när jag träffade Mimmi och Emma. Nu tänker jag aldrig någonsin vara utan Heat:en igen. Till sommaren ska jag definitivt ha den hemma eftersom jag har fått tips att den och First (en Aloe Vera spray) funkar kanon till att hålla fästingar borta och gudarna ska veta att jag hatar fästingar!
DSC_9837

Sen funderar jag mycket på hur jag ska göra när jag väl är igång med min nya vardag. Hur ska jag marknadsföra mig. Hur ska jag fixa att ta betalt för arbetet som jag gör? Som tur är så har jag min coach Helen på Arbetslivsresurs som vet vad hon snackar om så hon hjälper mig garanterat på den fronten. Jag vill ju bara att allt ska hända nu! Jag vet inte när jag mådde så här bra senast och det ger mig så otroligt med energi, jag vill bara kasta mig ut och sätta igång. Inte vänta.
Oh vad jag har dåligt med tålamod!

Ja just det ja, Forever har gett mig en egen hemsida. Där kan ni kolla vad det är jag vill pyssla med eller ja som en del av det jag vill pyssla med sen, sen när jag få när allt är igång. Forever by Emschen

Kan inte min resa bara få starta nu?

1 kommentar

  1. Träningsvärk gör ont men det är en positiv värk. Undantaget från den där värken man får efter x antal av övningen där man hoppar upp i en chins och sedan håller emot på nervägen. Den värken är plågsam, långvarig och starkt funktionsnedsättande… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.