Min rutin

Jag blev inspirerad av Marika och Frida som visade upp sina morgonrutiner. Men jag är inte så glad för att synas eller framförallt höras på video så ni får det som bilder istället.

Jag har köpt lite olika produkter i serierna så jag har gelwash i Garnier Bio men inget ansiktsvatten. I Clarins har jag ansiktsvatten och sminkborttagning men ingen ansiktstvätt. Så jag brukar blanda serierna, funkar skitbra!

Så först tar jag gel wash av Garnier Bio vilket jag masserar in ansiktet med och sedan blöter jag handduken från Klinta och tar försiktigt bort gel washen utan att gnida hårt. Därefter tar jag ansiktsvattnet från Clarins för att återfukta huden. Därefter blir det ögonkräm, ibland från Clarins och ibland från Garnier Bio. Jag brukar spara på ögonkrämen från Clarins för den är helt underbar! Därefter tar jag ansiktskräm från Clarins eller från Garnier Bio, beror lite på vilken jag känner för. Känner ingen större skillnad på dom egentligen.

Vilket märke använder du? Jag har testat en massa olika, i alla prisklasser. Jag kan inte påstå att det är någon särskild skillnad, det spelar liksom ingen roll så länge man verkligen använder det. Rengör, återfukta och smörj in.

Här är en mischmasch av olika märken

Sen är det dags för att lägga grunden och då har jag en massa olika märken. Allt från billigt från Citygross (ögonbrynsfärgen) till dyrt Estee Lauder puder. Här tycker jag att det handlar om att hitta rätt nyans, rätt täckning och något som man tycker sitter bra. Ibland kör jag med CC kräm och ibland, som idag, så kör jag med foundation från IsaDora. Så först kräm eller foundation och sen puder, därefter ögonbrynen och sist sätter jag på lite rouge. Ibland tar jag även lite glitterögonskugga som highlighter eftersom jag inte har någon highlighter.

Här har jag lagt basen med IsaDora foundation och Estee Lauder puder.

Just nu har jag helt snöat in på mina ögonskuggspaletter från DollarStore. Jag har en med lite varmare bruna nyanser och en med lite kallare blåa nyanser. Vissa av dom är glitterögonskuggor och just nu använder jag alltid det.

Mascara har jag precis köpt en ny eftersom den guldiga är nästan slut men den har varit fantastisk. Den är från Yves Rocher. Den silvriga är också bra och den är IsaDora. Den liggande är den nya och den är från Estee Lauder. Så här har ni verkligen olika spann i priset.

Kajal är jag lite skiftande i, ibland vill jag ha en kolpenna och ibland vill jag ha en touchpenna eller vad man ska kalla det. Kolpennan är från The BodyShop och touchpennan är från Maybeline.

Vilket sminkproffs jag är va! Hahahaha

Sen på kvällen när det dags att ta av allt så gör jag om processen igen fast jag brukar ta sminkborttagningen också, det gör jag ju inte på morgonen.

Ja det var min rutin. Hur ser din ut?

8 kommentarer

  1. Jag köper oftast smink och hudvård på antingen the body shop eller kicks. Tycker dom har bra priser som fungerar för mig och ekonomin 🙂

  2. Jag kör med Clarins produkter, älskar dem och doften på dem! Smink har jag mest från ID Bare Minerals, men många skuggor från Make up store också. Mascara från Loreal med en tunn borste som jag inte hittat hos något annat märke.

    • Älskar Clarins!
      Sminkfavorit är nog Estee Lauder och Lancôme.
      Mascaran från Estee Lauder har en tunn borste. Den silvriga från IsaDora har också en tunn borste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.