Mitt vackra skåp

20110614-145710.jpg

Detta är mitt vackra skåp, mitt vackra skåp som förtjänar kärlek och uppmärksamhet. Förr hade jag kaffe och te i mitt vackra skåp men sen vi flyttade har det stått tomt och undanskuffat. Jag ville ha det som badrumsskåp men det var tydligen ingen bra idé att sätta upp ett gammalt och vackert skåp på väggen i ett våtutrymme. Jag funderade då på att ha det som medicinskåp men det gillades inte av sambon. Så skåpet står tomt.

20110614-145748.jpg
Men idag orkade jag inte se mitt vackra och älskade skåp gapa tomt i sin hörna så idag flyttade alla mina smycken in i det vackra skåpet.

20110614-145931.jpg
Äntligen!

2 kommentarer

    • Nja det är en strålande idé att ha smycke i skåpet men det var inte en strålande idé att ställa det på byrån i sovrummet, det MÅSTE upp på väggen för det ser helkorkat ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.