Mjukt och skört

DSC_3031 DSC_3058 DSC_3075 DSC_3082 DSC_3114 DSC_3131 DSC_3198 DSC_3209

Jag lär mig min kamera, jag får tips på Angela och jag leker. Det är fantastiskt när solen skiner och jag vill samla in solens strålar i en liten ask och ta fram när dagarna inte känns så soliga. Jag fotograferar och fångar det jag kan och sparar det mjuka och det sköra.

DSC_3018

Det är som om hjärtat hade hittat ny kraft och kärlek, våren så otroligt välkommen.
Jag visste inte ens att jag saknade våren så mycket, jag visste inte att vintern hade gjort mig så trött men nu har solen och våren kommit och väcker mig till liv igen.
Älskade vår, välkommen!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.