Morgonmänniska?

Jaha så har jag alltså listat ut vad som behövs för att jag ska bli morgonmänniska. 1, sova 6 timmar mitt på dagen. 2, drömma hemska mardrömmar.
Jag tror jag föredrar att inte vara morgonmänniska faktiskt. Den där känslan när man vaknar med ett ryck och för ett ögonblick inte vet om det är sant eller om det var en dröm. Hemskt ögonblick! Jag får nog skicka ett sms till min lilla mor som jag så hjärtlös högg till döds med flera knivhugg i natt. Huvva vilken mardröm!  Jag kan bli riktigt mörkrädd för sådan drömmar för var kommer de ifrån? Igår tittade jag på Trädgårdstisdag innan jag gick och la mig så det var ju inte direkt som jag såg något läskigt som kunnat startat mardrömmen. Hur kommer det sig att jag drömmer om att jag är en mördare? Hur kommer det sig att jag drömmer att jag mördar min mor? Ja jag kan verkligen bli skrämd av mitt undermedvetna!

DSC_2655 DSC_2658 DSC_2661

Fast när man är uppe tidigt på morgonen så hinner man med att kontrollera trädgården innan det är dags för att väcka barnen och sätta igång dagen. Rosorna slår snart ut, lavendeln visar upp en liten liten knopp och det ser lovande ut med jordgubbar i år. Denna tiden på året är helt klart den bästa!
Nu är det dags att sätta igång dagen och göra mig redo för sista dagen i Simrishamn. En dag kvar i Simrishamn och med alla de fantastiska personerna på RMS. Det är med en viss sorg i hjärtat som jag säger hejdå till de. Jag får lägga mitt hopp på att andra personer inom vården är lika bra som de på RMS.
Så låt oss kicka igång dagen!
ps. mor svarade och hon är inte sur för att jag har haft livet ur henne eftersom det bara var en dröm. haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.